2777
2789
عنوان

گوسفند انسان نما

82 بازدید | 17 پست

سلام 

یکی بهم زنگ زد 🤣🤣🤣

اشتباه گرفته بود، چندین بار بهش گفتم اشتباه گرفتی و اینا 

خوب که مطمئن شد اشتباه گرفته، زااااارت قطع کرد 

منم بهش زنگ زدم، گفتم وقتی اشتباه میگیری معذرت خواهی کن خدافظی کن بعد قطع کن 

خیلی هم کار خوبی کردم 

دلم خنک شد 

باورم نمیشه، حالا معذرت خواهی هیچی، مردم انقدر بی شعورن که بلد نیستن خدافظی کنن، ینی چی گوشی رو روی کسی که خودت بهش زندگ زدی قطع میکنی 🤣🤣🤣🤣

بعد از اینا انتظار داریم مادران جامعه باشن.... 

تو هم خیلی پیگیری دیگه .حوصلت سررفته بود نه؟؟

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا استارتر تو اینو میگی بی شعورترین ادمی که دیدم جمعه هفته پیش تو مسیرازادگان دیدم

ای کاش عضو اینجا باشه و بخونه

پشت یه ماشین بودم سرعت هم بالای ۱۲۰ دیدم یه چیزای ریزی پخش شد

گفتم این قسمت اتوبان گلبرگ های ریز پاییزی

بعد توجع کردم دیدم خانمه داره با دستش اشغال پوست تخمه یا پسته میریزه کف خیابون به شدت عصبی شدم

زدم جلو تا برسم بهش یه نایلون داشتم برای وقتایی که دخترم حالت تهوع داره مچاله کردم از شیشه ش انداختم داخل ماشین

امیدوارم بفهمه منظورم چی بود چون خیلی کارم خطرناک بود

اما از همینجا میگم ارزش گوسفند و حیوان خیلی بیشتر از انسان بی شعوره

منم دیروز به شماره یک رفیقم زنگ زدم اشتباهی گرفتم .گفتم فرزانه تویی؟؟گفت شماره رد درست بگیر که الکی زنگ نزنی .بعد به مکث کرد گفت فرزانه مرد تموم شد زنگ نزن ...روانی بود زنیکه 

من اولش حرفشو باورم شد که نکنه خدای نکرده فرزانه مرده ذهنم درگیر شده بود آخه چندساله خبری ازش ندارم یهویی شمارش به ذهنم اومد گفتم بزنگم بهش ...زنه حالمو گرفت وحشی

سلام ،سمیرا هستم ،یک حامی و مدافع  سرسخت حقوق حیوونا ❤❤ فرشته های بی بالی که روح دارن ، احساس دارن ،حق زندگی و امنیت دارن جرمشون فقط اینه که زبان ندارن  .من عاشق همشونم  فرقیم نداره چی باشه ،سگ ،گربه ،کبوتر و ....حتی کلاغ ، عشق میدم  بهشون و صد برابر عشق میگیرم از همشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗روزانه تو کوچه خیابونا چشم های معصوم سگ و گربه های بی پناهیو میبینیم که واسه تکه ای نون یا جرعه ای اب سرگردونن .میشه  یه لقمه از غذاتو بهش بدی و نا امیدش نکنی؟ بخدا که ثوابش کمتر از سیر کردن آدم تشنه و گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن اینا اشیاء بی جون نیستن..😻😻 تو روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست  اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه ، روزیت زیاد بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤ از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤ الانم که هوا سرد شده بیاین بفکرپرنده ها هم باشیم . تو این هوا ،غذای کمی میتونن پیدا کنن ولی با همون خرده نون های تو سفره هامون هم سیر میشن و بخاطر گشنگی تو سرما یخ نمی‌زنن. ...درسته بچشم نمیاد ولی همین محبت های کوچیک واسه اونا خیلیییی بزرگه ، می‌تونه جونشونو حفظ کنه ...مهربونی با حیوونا خیلی خوبه..بیاین حیوونارو دوست داشته باشیم ...انرژییشون مث آفتااب🌞بهت میتابه و  روحتو  لطیف میکنه مث برگ گل🌹🌹🌹.                                                  # نه ، به حیوان آزاری .

دوساعت داشت میگفت تو فلانی هستی، خوب که مطمئن شد نیستم، داشتم حرف میزدم یهو قطع کرد

😂چه بی ادب ولی خوب کردی ازاین

به بعد یاد میگیره حداقل یه معذرت

بخواد همچین مواقعی

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

حالا استارتر تو اینو میگی بی شعورترین ادمی که دیدم جمعه هفته پیش تو مسیرازادگان دیدمای کاش عضو اینجا ...

واقعا ی رفتاری ته بیشعوریه اما مردم ی جوری انجام میدن انگار خیلی کارشون درسته، جالبه واکنش هم نشون میدی یا تذکر میدی میگن وااااا تو حساسی، مشکل از توئه

منم ی بار توو بی ار تی بودم، ی بچه داشت آجیل میخورد، تموم که شد گفت مامان پوسته شو چیکار کنم، مامانش گفت از پنجره بریز بیرون 🤣🤣🤣🤣

خیلی حق به جانبی

حق به جانب نیستم، شما وقتی با ی نفر صحبت میکنی احترام حک مکینه صحبتت که تموم شد خدافظی کنی، مثلا داری توو خیابون از یکی آدرس میپرسی ادر رو که گرفتی یهو میدویی میری؟! اینم همونه، من اصلا نه اون آدم رو می‌شناختم نه ادبش برام مهم بود، اما وقتی من مخاطب هستم و داره به من بی احترامی میکنه ماجرا چیز دیگه س 

و طبیعتا ادن بزرگ و بالغ باید بلد باشه تلفن رو روی کسی قطع نکنه 

چیز ساده ای به نظر میرسه اما پایه ایی ترین آداب اجتماعی هست  

منم دیروز به شماره یک رفیقم زنگ زدم اشتباهی گرفتم .گفتم فرزانه تویی؟؟گفت شماره رد درست بگیر که الکی ...

میبینی چقدر حتی مخاطب پشت تلفن مهمه؟! خب رفتار ایشون هم خیلی زشت بوده 

ما فکر می‌کنیم چون تلفن هست، طرف ارزشمند نیست در حالی که میتونست و البته وظیفه داشت محترمانه جواب شما رو بده