2777
2789

علت خودکشی پزشک ها

خیلی از پزشک ها خودکشی میکنن یا بعد گرفتن مدرک دیگه طبابت نمیکنن

(طبق خبر رسمی گفته شده تقریبا ۷۰ هزار پزشک وجود داره که طبابت نمیکنن

و ما کمبود تخصص در ۵ رشته

از جمله اطفال رو داریم 

و به این علت ظرفیت پزشکی زیاد میشه هر سال 

حتی خیلی ها دوران دانشجویی انصراف میدن از پزشکی )

خیلی برام سوال بود که چرا کسی که این همه درس خونده و زحمت کشیده باید این شغل رو ول کنه با خودکشی کنه یا حتی دوران دانشجویی انصراف بده 

چرا نباید طبابت کنه  

ولی یه نکته هست 

اونم اینکه اکثرا به دنبال لیبل هستن اخه خیلی ها حال میکنن بهشون بگم خانم دکتر آقای دکتر یا هیجانی تصمیم میگیرن مثلا اره من پزشک بشم بقیه بهم میگن واووو عجب آدمی پزشکه ها یا اصلا علاقه نداره طرف به کشف بیماری ها و بدن انسان و سر در آوردن از نظام آفرینش اجازه بدن 

و اصلا ۹۰ درصد استعدادی تو زمینه ندارن و هیچ شناختی از سختی این راه 

پزشک های اندکی هستند که حرفه ای شما خودتون همیشه پیش پزشک خوب میرید درسته؟ تو خود شهر ما از این همه دکتر فقط کار ۲ الی ۵ تاشون خوبه 

واس همین که میفهمن این راه اصلا اون چیزی که فکرشو میکردن نبوده و خیلییی سخت تره و اصلا استعداد ندارن

کار به اینجاها میرسه پزشکی واقعا سخته خیلیییی سخت و به قولی باید فقط و فقط رتبه برتر ها پزشک بشن درست مثل چند دهه ۵۰_۶۰

و خانواده ها آنقدر به پزشک شدن بچه ها حساس نشن چون استعداد عامل موفقیت توعه یکی هست مثل استاد فرشچیان تو هنر معروف و مشهوره یکی مثل خانم پروین اعتصامی تو ادبیات معروفه و یکی مثل ابن سینا تو طبابت 

اگه فرشچیان میخواست پزشک بشه شاید هیچوقت مشهور نمیشد شاید همیشه یه پزشک معمولی میموند

شما اگه تو کاری که استعداد داری بخوای قدم برداری بهترین میشی

اینم اضافه کنین که ی نفر فک میکنه همین ک وارد پزشکی شه پنت هوس اماده گذاشتن براش نمیدونه  تا ۱۵ سال خبری نیس

کسی ک با اگاهی بره ذهنش حتی طرف خودکشی نمیره

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته پزشکی بشدت سخته و هر کسی نمیتونه وارد بشه و عالی خارج بشه باید تیزهوش باشی فقط 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
اینم اضافه کنین که ی نفر فک میکنه همین ک وارد پزشکی شه پنت هوس اماده گذاشتن براش نمیدونه تا ۱۵ سال ...

دقیقا

البته اگه پزشک خوبی باشه بعد ۱۵ سال میتونه پولدار بشه اگه که نه بازم نمیتونه

دقیقاالبته اگه پزشک خوبی باشه بعد ۱۵ سال میتونه پولدار بشه اگه که نه بازم نمیتونه

اره من تا بعد طرح تخصص حساب کردم

اکثرا متخصصا درامدشون خوبه 

ولی سختی وحشتناک 

من هرچی بیشتر از سختیاش میشنوم بیشتر علاقه پیدا میکنم نمیدونم چرا

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

برای پزشک بودن باید کمی بی رحم بود خیلیا روحیه حساسی دارن نمیتونن ادامه بدن

عزیزم هر کسی یه شخصیتی داره چقدر آدم باید بی شعور باشه که از  تحقیر و بی ارزش کردن یکی دیگه خوشحال بشه

درد جسمی رو میشه تحمل کرد درد روحی رو نه

پسر خواهر من درسش عالی بود میتونست برا تجربی ولی وقتی دیدیم با روحیاتش اصلا جور نیست نذاشتیم بره رفت انسانی ک مدیریت بخونه و پارتی هم داره فوری میره سر کار خوب 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
پسر خواهر من درسش عالی بود میتونست برا تجربی ولی وقتی دیدیم با روحیاتش اصلا جور نیست نذاشتیم بره رفت ...

خودش علاقه داش؟ 

خیلییی سخته اصلا باید فقط باهوش ها برن پزشکی وگرنه نمیشه دووم آورد

دقیقا