2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیادهههه من اصلا خوشم نمیاد دختر عقد کنه بعد دوباره برگرده خونه مامانش یا عقد نکنه یا اگه عقد کرد دیگه بره سرخونه زندگیش

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

اطراف من نهایت از 3،4 ماه تا 1 سال عادی هست دیگه از 1 سال بعد میگن طولانی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بشخصه اصلابا عقد موافق نیستم ، نامزد باشید ، اشنا که شدید و تصمیم ازدواجتونو گرفتید عقد و عروسی یکی باشه ( رسم خودمون همبنه)

دوران عقد طولانی فقط مشکل و سردی و دخالت خانواده هارو داره

زیادهههه من اصلا خوشم نمیاد دختر عقد کنه بعد دوباره برگرده خونه مامانش یا عقد نکنه یا اگه عقد کرد دی ...

افرین اصلا خوب نیست.منم فکر نمیکردم منو انقد عقد نگهدارن.تازه ب گفته خودشون دوسال چیزی نیس

من تنها نیستم؛ خدا با منه...!🌱♥️

اطراف من نهایت از 3،4 ماه تا 1 سال عادی هست دیگه از 1 سال بعد میگن طولانی

چون خودشون عقد بودن دوسال میگن شما هم بمونید چیزی نیس ک.ولی من خیلی خستم

چون خودشون عقد بودن دوسال میگن شما هم بمونید چیزی نیس ک.ولی من خیلی خستم

ببین ما یکی از اطرافیان پدر عروس برگشت به پدر داماد گفت دیگه ما واسه عید آماده ایم عروسی کلا 2 هم بود نامزد کرده بودن دیگه خانواده داماد گفتن نمیتونیم بندازید چندماه از عید بگزار نهایت فروردین یا اردیبهشت عروسی کردن

قدیمی ها میگفتن به داماد رو ندید واسه همینا بود پدرت بهش بگه عروسی کنید 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
افرین اصلا خوب نیست.منم فکر نمیکردم منو انقد عقد نگهدارن.تازه ب گفته خودشون دوسال چیزی نیس

عقد یعنی ازدواج حاله چه جشن بگیرن چه نگیرن معنی نداره دختر وپسر چندسال عقد کرده باشن متنفرممم

اگه قرار بر شناخته که چندسال نامزد میموندین(قبل از عقد) خانوادگی باهم رفت وامد میکردین بعد هروقت شرایط ازدواجتون جور میشد عقد میکردیم

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

به نظرم اگه دست آدم تنگه به محض گرفتن وام ازدواج وگرنه نامزدی طولانی، عقد و عروسی با هم

عقد بلاتکلیفیه نه دختر خونه ی بابا هستی نه خانوم خونه همسرت.

به قول معروف سر این که کی سرپرستت هست دعواست ولی خرج و مخارجت رو کسی گردن نمیگیره😁

عقد یعنی ازدواج حاله چه جشن بگیرن چه نگیرن معنی نداره دختر وپسر چندسال عقد کرده باشن متنفرممماگه قرا ...

ما ۶ سال همو میشناختیم دوسالم عقدیم دیگه کلافم بیخودی باهم بحثمون میشه خسته شدم از این وضعیت