من عضوتازه واردنیسم قبلاهم کاربری داشتم ولی به لطف فلش کردن گوشیم وفراموشی رمزکاربریم حسابم ازنی نی سایت پاک شده پس لطفاهی نگیدتازه وارداازاین تایپیک هاازاین حرفها...😕😕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چشم عزیزم ببخشید تو تاپیک شما اینجوری شد من اصلا اهل دعوا نیستم بازم شرمنده
بخاطرخودتون میگم سرچیزای الکی اعصابتون خوردمیشه
من عضوتازه واردنیسم قبلاهم کاربری داشتم ولی به لطف فلش کردن گوشیم وفراموشی رمزکاربریم حسابم ازنی نی سایت پاک شده پس لطفاهی نگیدتازه وارداازاین تایپیک هاازاین حرفها...😕😕
وای عجب تاپیکی درد دلام تازه شد ما برادر نداریم همش مادرشوهرم میگه پسر خرج پدرو مادرش میده پسر موقع مریضی میتونه نگهداری کنه دختر که نمیتونه چون اختیارش دست پسر مردمه اخ باز بغض کردم این حرفا انصافه
هر وقت میخوای بیای بهم خبر بده دوست دارم بیام ببینمت 😍😍
حتما عزیزم 😍😍😍😍مشتاق دیدار
😗😗😗😗😗😗
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
نترس عزیزم یکم دیگه که گذشت زنگ بزن شوهرت هم حال مادرس را بپرس هم بگو کی میای خونه من تازه عروس بودم ...
زنگ زدم مادرشوهرم صداش که خوب بودواضح حرف میزد شوهرم م گوشیش جامونده خونه
ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
استارتر تاپیک رو قفل کن خودت اروم شو اگه مریضه و پیر بزار بره اشکال نداره مادرشه اما واقعا انگاری بعضی ها از خانواده شوهر بدی ندیدن راحت حرف میزنن و توهین میکنن