2777
2789
عنوان

اه ازدست مادرشوهرم خوابیده بودیمانصف شب زنگ زده میگه..

| مشاهده متن کامل بحث + 3487 بازدید | 166 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرت بردتت بیمارستان یا نکنه شماها شبا شوهراتون میرن پیش مادراشون؟

زایمان نکردم فعلا

ولی هرشب رفته

یک شب یا اصلا ۵۰شب

یک ثانیه درد زایمانشم نمیشه

اعود بالله من ال عروس خبیث:)

ول کن ایران را،ساندیست یخ کرد🍸
وایبعضی هاتون چقد بد جواب استارتر و میدید اگه میخواید راهنمایی کنید با زبون خوش هم میتونید این کار و ...

بخداخب منم تنهام نصف شبی خایم نمیادخواستم یکی باشه باهاش درددل کنم بگم مشکلمو

من عضوتازه واردنیسم قبلاهم کاربری داشتم ولی به لطف فلش کردن گوشیم وفراموشی رمزکاربریم حسابم ازنی نی سایت پاک شده پس لطفاهی نگیدتازه وارداازاین تایپیک هاازاین حرفها...😕😕
مامان بزرگ سلام خوبی؟خیلی وقته تو سایت ندیدمت    

سلام  😍😍😍خوبی ننه 

هستم در خدمتتون  

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
بیچاره ی بیکار گفتم منو ریپلای نکن اینی که گفتی برو ببین کی اولین بار جواب کیو داده مرض که نداری ب ...

خواهش میکنم دعوانکنید

من عضوتازه واردنیسم قبلاهم کاربری داشتم ولی به لطف فلش کردن گوشیم وفراموشی رمزکاربریم حسابم ازنی نی سایت پاک شده پس لطفاهی نگیدتازه وارداازاین تایپیک هاازاین حرفها...😕😕

واقعا ادم متاسف میشه منم بچه دارم براش زحمت میکشم کاری به پیری و مریضی خودم میگم برو اما مادرشوهر من همه چی رو برا بچه وظیفه میدونه خودشون وضع مالیشون خوبه همش ازشوهر من میگیرن من راضی نیستم از من و بچم میزنه میده بهشون اخه این کجاش انصافه به خاطرشون کتک میزنه