2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افتضاح

مخصوصا سردومی که ناخواسته بود، دچار افسردگی بعد از زایمان شدم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

چن وقته زایمان کردی گلم؟

چهار سال پیش سزارین کردم  وبعد یه هفته کرونا گرفتم  کم خونی شدید هم گرفتم  در کنارش افسردگی شدید. خدا برای کسی نخواد خیلی حالم بد بود جوری که میگفتم این بچه برای من نیست من نمیخوامش. از پیش من ببریتش 

چهار سال پیش سزارین کردم وبعد یه هفته کرونا گرفتم کم خونی شدید هم گرفتم در کنارش افسردگی شدید. خد ...

اوففففف درکت میکنم منم داشتم سر اینکی هم گرفتم انگار 

یه فکرای عجیبی میاد تو سر آدم شما هم داشتی؟ هی به خودت گیر میدی ...

افسردگیتون چه حالتی بود؟

اصلا نمیتونستم نوزادمو بغل کنم حتی اسمش هم به زبون نمیاوردم بخاطر همین نتونستم بهش شیر بدم و همسرم بهش شیر خشک میداد،همش خودمو سرزنش میکردم، از خدا میخواستم هردومون رو ببره از دنیا

تمام کاراش با همسرم بود 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

اصلا نمیتونستم نوزادمو بغل کنم حتی اسمش هم به زبون نمیاوردم بخاطر همین نتونستم بهش شیر بدم و همسرم ب ...

😔😔

خیلی احساسات بدیه 

شما فکرای منفی و عجیب هم داشتی ؟

😔😔خیلی احساسات بدیه شما فکرای منفی و عجیب هم داشتی ؟

آره 

دائم به سرم میزد شیر گاز رو باز کنم تا خودمو بچم راحت بشیم

دائم به همسرم میگفتم مواظب باش کار خطرناکی نکنم،بیچاره خیلی تلاش کرد تا حالم خوب بشه

شما هم اصلا تنها نمون

آره دائم به سرم میزد شیر گاز رو باز کنم تا خودمو بچم راحت بشیمدائم به همسرم میگفتم مواظب باش کار خطر ...

تا چن مدت این حالتی بودین؟‌

فکرای من یجور دیگست ...مثلا یه متن راجب اینکه ذهنتون آروم کنین وگرنه با اعصاب خوردی و حرص خوردن دجار ام اس میشین میترسم میگم من خدای نکرده این بیماری رو ندیدم یا هر چیز دیگ ..یکی صحبت میکنه میگم از مغزش داره استفاده میکنه الان مغزش میگ ..اصلا یه چیزایی..

دیروز بهداشت میگفت بعد زایمان فقط غذای مقوی بخورین و وقتی بچه خوابید شما هم بخوابین خودتون مشغول گوشی یا تمیزکاری نکنین اینطوری از افسردگی تا حد زیادی جلوگیری میکنید 

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی