2777
2789
عنوان

همسایه مون مزاحمم میشه نمیدونم به شوهرم‌بگم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 25 پست
یه سری مرد ها خودشیرینن ، مثلا یکی تو ساختمان ما هست تا آدمو میبینه میپره در آسناسور واست باز میکنه ...

خودشیرین ❌

هول✅

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همسرت بگو ولی زمانی بگو که تو آرامش باشه یعنی غذاشو خورده باشه استراحتشو کرده باشه خسته و بی حوصله نباشه بعدم یه دفعه نگو اینجوری کرده بگو این آقا یکی دو باره تعارف می‌کنه کرایه اسنپمو حساب کنه و من قبول نکردم ولی حساب کرده و گفته بعدا با خودت حساب میکنه 

لطفاً انقد مبلغ بزن به حسابش مدیونشون نباشیم 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

اصلا محل نده سلام علیکم دیگ نکنبار بعدی گفت با اخم و جدی بگو نخیر آقا لطفا مزاحم نشید

اینبار اصلا خودمو زدم‌به اون راه  که  مثلا ندیدمش یهویی اومد سمت ماشین خوودش

دفعه بعدی که خواست حساب کنه با اخم بهش بگو اگه یه بار دیگه اینکارو بکنی به همسرم میگم تو گروه ساختمون اعلام کنه

شاید اینجوری خودش و جمع کرد-اگه دیدی با این تذکر بازم تکرار کرد حتما به همسرت بگو