الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا همین بختک رو بیخودی علمیش کردن،در واقع همون سنگینی و حضور اجنه س
قدیما وقتی مردم برای چیزی توضیحی نداشتن میزاشتن پای جن من نمیگم جن وجود نداره ولی مطمئن باش 90 درصد چیزایی که مردم قدیمی میگن از سر نادانیشون بوده مثلا مامانبزرگم میگفت مردم چون فانوس روشن میکردن سایه هاشون خیلی بزرگ میشد وقتی میرفتن بیرون و سایشون روی دیوارا میوفتاد فکر میکردن جنه و تازه این جن یه اسم هم داشت و دیگه مردم میدونستن که این جنه بختک هم همینه و دلیل علمی داره ولی مردم گذاشتن پای جن.. در هر صورت نمیگم وجود نداره ولی لطفا چیزای پزشکی رو دیگه زیر سوال نبرید 😂😂😅
درسته دیدین ولی همچین چیزی وجود نداشتهخیلی از بیماری ها وجود داره که یه چیز هایی میبینید که وجود ند ...
اخه کم خوابی نبوده و اینک من وضعیت روحی خوبی داشتم همون روزا حتی میدونم چی میگینا ولی خب این موجودات مشابه ک دیده شدن وجود حقیقی داشتن ساحته ذهنم نبودن