2777
2789
سیاه لاغر سرش کوچیک بود بود گردنش باریک راه رفتنش قدم بر نمی داشت شما چجوری بود؟

من گفتم بالا 

یه سیاهی بلند و عریض مثل چادر  مشکی خیلی بزرگ عجیب بود برام 

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم بهت میگم هیچ شبی توخونمون نخوابیدیم چی میگی؟ ببینی ک چی بشه؟ رابطه من و شوهرمو شکراب کردن شوهرم ...

نه اونجوری ب اون شکلی ک مانع خواب و ایجاد مشکل نشه 

باز خداروشکر فرار کردین

خیلی ترسناک بود از اونموقع‌ 11 سال گذشته و من هنوز یادم میاد حالم بد میشه

دقیقا کسانی ک توهم تلقی میکنن توهم و خواب حس ترسی من ا گذشت زمان ایجاد نمیکنه جو سنگین درک نمیشه تو توهم نمیدونم چجوری بهشون توضیح بدم

از هرچی مطمئن نباشم از واقعی بودنش مطمئنم

درسته دیدین ولی همچین چیزی وجود نداشته

خیلی از بیماری ها وجود داره که یه چیز هایی می‌بینید که وجود ندارد ولی کاملا واقعی به چشم بیمار دیده میشه 

همچین کم خوابی و.... می‌تونه باعث این اتفاقات بشه

/      /  
منم دیدم البته که میدونم پیشمون هستند ولی امید وارم دیگه هیچ وقت نبینم 😂😂

حالا من کرم دارم میخام باز ببینم با اینک واقعا از ترس فراتره اون لحظه 

چجوری دیدی شما 

اصلا همین بختک رو بیخودی علمیش کردن،در واقع همون سنگینی و حضور اجنه س

قدیما وقتی مردم برای چیزی توضیحی نداشتن میزاشتن پای جن من نمیگم جن وجود نداره ولی مطمئن باش 90 درصد چیزایی که مردم قدیمی میگن از سر نادانیشون بوده مثلا مامان‌بزرگم میگفت مردم چون فانوس روشن میکردن سایه هاشون خیلی بزرگ میشد وقتی میرفتن بیرون و سایشون روی دیوارا میوفتاد فکر میکردن جنه و تازه این جن یه اسم هم داشت و دیگه مردم میدونستن که این جنه  بختک هم همینه و دلیل علمی داره ولی مردم گذاشتن پای جن.. در هر صورت نمیگم وجود نداره ولی لطفا چیزای پزشکی رو دیگه زیر سوال نبرید 😂😂😅

درسته دیدین ولی همچین چیزی وجود نداشتهخیلی از بیماری ها وجود داره که یه چیز هایی می‌بینید که وجود ند ...

اخه کم خوابی نبوده و اینک من وضعیت روحی خوبی داشتم همون روزا حتی میدونم چی میگینا ولی خب این موجودات مشابه ک دیده شدن وجود حقیقی داشتن ساحته ذهنم نبودن