2777
2789
عنوان

مامان بابلم هر چند ماه دعوای بدی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 19 پست
نهچون هممون تو حال میخوابیم جدا میخوابن

خب عذرمیخوام اینو میگم

اما پدرومادرتون بنظرنمیاد مثل زنوشوهرای عادی هفته ای سه بار رابطه داشته باشن 

بخصوص که پدرتون پیر شده اما مادرتون هنوز جوونه

خب عذرمیخوام اینو میگماما پدرومادرتون بنظرنمیاد مثل زنوشوهرای عادی هفته ای سه بار رابطه داشته باشن ب ...

اره خب ندارن 

والا مامانم از روز اول انقد بابامو اذیت کرده بابام بنده خدا رغبت نمیکنه بره سمتش 

البته مامانم مارم ادیت میکنم 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب ندارن والا مامانم از روز اول انقد بابامو اذیت کرده بابام بنده خدا رغبت نمیکنه بره سمتش البته ...

خب عزیزم یه مرد اینجا اونقدر باید قدرت داشته باشه که زندگیشو ارامش بده 

درسته ما زنا هم ایزاداتی داریم

اما بابات بعنوان یه مرد چیکار مادرت داره خودش باید بره سمتش و اون پیوند جنسی و عاطفی رو ایجاد کنه

اما بنظر من پدرتون بواسطه سن بالاش توانایی نداره و جوان بودن مادرتونم سبب شده این فاصله بیشتر بشه

خب عزیزم یه مرد اینجا اونقدر باید قدرت داشته باشه که زندگیشو ارامش بده درسته ما زنا هم ایزاداتی داری ...

چی یگم والا 

هرچی که هست این وسط فقط من و خواهرم داریم میسوزیم 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
چی یگم والا هرچی که هست این وسط فقط من و خواهرم داریم میسوزیم

بله عزیزم‌کاملا درکت میکنم دختر خاله منم همینه دقیقا

خالم بشدت اخلاقش بد شده چون تو زندگیش از مردش توجهی یا چیزی نمیبینه

پدرش پنجاه و خورده ای سنشه پیر و ناتوانه به لحاظ جنسی

از یطرف خالم هم مثل خودمو دخترشه واقعا میدونیم به مشکل عاطفی و جنسی برخوردن و اخلاق بد هم از اونه