2777
2789

اینکه یک همسایه کنار واحدمون باشه خیلیی بده؟ یعنی همش سر و صدا ها میره تو خونه هم؟ الان ما بچه کوچک داره که خیلی سر و صدا میکنه و شلوغه می‌ترسیم همچین خونه ای اجاره کنیم هر روز گله کنند

👊

اره خیلی بده 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر با همسرتی نه پدرومادرت خوبه یا همسایتون پیرمرد پیرزن باشن عالیهمیشینن تو خونه‌جون ندارن نه تکون ...

من بییشتر از این می‌ترسم که همسایه بیاد هر روز شکایت کنه از سر و صدا ..چون خواهرم خیلی سر و صدا میکنه 

👊
من بییشتر از این می‌ترسم که همسایه بیاد هر روز شکایت کنه از سر و صدا ..چون خواهرم خیلی سر و صدا میکن ...

اها با پدرومادرتی

بابات اینا چندسالشونه؟ 

و اینکه اون خونه دو واحدی پله هم نیاز هست برید بالا؟

ارهبابام حدود ۵۳اره پله حدود ۲۰ تا داشت که خیلی نرم هم نبود

عزیزم برای شما تازه نرم نبوده که زانوهات قویترنو اماده‌ترن

برای پدرت با پنجاه و سه سال سن‌قطعا سخت تره

من میگم مناسب بابات اینا نیست حالا اگر تو و‌شوهرت‌بودین فقط یا‌کلا زوج جوان بودن عالی بود اونا قویتر از پدرمادرتونن راحت میرنو‌ میان

فردا پسفردا بزرگترین محدودیت تو زندگیشون پله‌ها میشه