2777
2789
حالت خوبه؟!!!زنش ميشه هرزه ؟!!!چقدر عقده اي

آره به خدا با چشم خودم دیدم که میگم طرف شوهرش خیانت می‌کرده اینم می‌ره خیانت می‌کنه میگه می‌خوام انتقام بگیرم یا طلاق گرفته پول لازم بوده به چند تا پیشنهاد جواب رد داده ولی در نهایت اینم مجبور شده یا صیقه این و اون بشه یا خونه خراب کن بشه و هر روز با یه مرد باشه دیدم که میگم

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از من به شما نصیحت 

هیچ وقت تو این کارها دخالت نکن ، شاید زنش میدونه و به روی خودش نمیاره

شاید دکتره پشیمون بشه از کارش

شاید اشتباه متوجه شدی و هزار شاید دیگه

در ضمن اصلا به شما ربطی هم نداره مگر شما مسئول زندگی مردمی ؟

حالا احتمال نمیدی زنش مثل خودش دکتر یا تحصیل کرده باشه و اصلا نیازی به این زگیل متحرک زناکار نداشته ...

خوب اگر روی خوش قضیه رو ببینیم باز بچه ها آلاخون میشن .به زندگی از هم می‌پاشه. اگر هم زنش بره طلاق بگیره و ازدواج مجدد بکنه از کجا معلوم این شوهرش پاک باشه . مردها ذات همشون کثیفه به جز یه عده کم

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
خوب اگر روی خوش قضیه رو ببینیم باز بچه ها آلاخون میشن .به زندگی از هم می‌پاشه. اگر هم زنش بره طلاق ب ...

میدونید امثال شماها مردها رو هار کردند! مرد باید هزینه بده بابت هرزگی! باید خار و خفیف بشه باید اعتبارش پیش پدر و مادرش و همکارهاش از بین بره! تا عبرتی برای بقیه بشه! زن هم باید این موضوع رو مدیریت کنه تا بچه ها کمتر آسیب ببینن... شاید داری با یه خائن زندگی میکنی، شاید توان خارج شدن از این رابطه رو نداری اما همه مجبور نیستن و امیدوارم اونایی که مجبور نیستن تن به این خفت ندن!

میدونید امثال شماها مردها رو هار کردند! مرد باید هزینه بده بابت هرزگی! باید خار و خفیف بشه باید اعتب ...

ببین من میگم به زن بیچارش نگو تا نفهمه و غرورش نشکنه. نمی‌دونم مقصر این وسط زنهای هرزه هستن که مردها رو از راه به در میکنن یا مردهای هول هستن که سیرمونی ندارن. ولی از فروپاشی به خانواده هم میترسم از آینده بچه های طلاق از غرور شکسته زنش که از همه جا بی خبر داره زندگیش رو می‌کنه. و باور کن نه اون مرد آدم میشه تا آخر عمرش.هر چقدر هم عابروش بره و نه هرزه های دنیا ادب شدنی هستن 

خیانت اولین نفری که با خبر میشه همسر طرف است بنظرم.

ولی من بودم میگفتم شاید خبر نداشته باشه و حداقل بفهمه برای آینده اش اگه بخواد جدا بشه پس انداز کنه 

مریضی نگیره از شوهرش 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم