من چند سالیه که با خوردن شربت زینک مشکل روده پیدا کردم البته زیاده روی کردم به خاطر همین آسیب زد به رودم بیشتر اوقات اسپاسم شکمی دارم بالای نافم بد میگیره این چند سال فکر میکردم خودش خوب میشه ولی هی داره بدتر میشه مخصوصا بعد اینکه واکسن کرونا زدم خلاصه که میخواستم بپرسم واسه مشکلات روده چی خوبه ؟؟ من دوتا قرص مد نظرمه یکی ویتالاکت یکی مبورین
روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت. او یک شلنگ بود! این است حکایت عشق های امروزی؛) #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم
درمورد نظم نوین جهانی و سند ۲۰۳۰ برید تحقیق کنید خیلی چیزا میاد دستتون که تو این سالهای اخیر چطور با حربه واکسن مردمو مریض میکنن حتی سرطانها و آمار بالای اوتیسم هم برمیگرده به همینا
دوستا و آشناهاتون و هم آگاه کنید
روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت. او یک شلنگ بود! این است حکایت عشق های امروزی؛) #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم