2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اولی بیاین

259 بازدید | 27 پست

شمام بچهاتون هنوز به مدرسه عادت نکردن 

پسرم امروز با گریه فرستادم هی میگه طول میکشه

تا بیام خونه من میخام خونه باشم 

غیر انتفاعی میره اکثرا هم جشن دارن تقریبا محیط شادی

داره مدرسه ش بنظرتون چرا اینجوی میگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من پیش دبستانیه

عادت داره چون مهدم میرفت

فقط سه چهار بار پیش اومده گفته بذار بیشتر بخوابم

مشکل و‌چالش دیگه ای نداشتیم برای مدرسه رفتنش

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
حق داره خب ، من ندارم کلاس اولی ولی یادمه خودمم مدرسه میرفتم صبحا انگار میخواستن بکشنم اصلا دلم نمیخ ...

چرا دوست نداشتی بخاطر خواب یا محیط مدرسه رو دوست نداشتی؟

بچه ها باهم فرق دارن

این دلیل بر بد بودن محیط مدرسه نیست 

حتما خسته میشه و حوصله درس رو نداره

من بچه م کلاس اولی 

به هر دلیلی بخوام نفرستم یک روز 

چنان گریه و زاری می‌کنه 

میگه باید برم مدرسه

والا حق داره بچه

من تا فارغ التحصیلی همین مدلی میرفتم سرکلاس هام.

بعضیا کلا عاشق خونه ان.پسرت از اون تیپ ادماست.من خودمم بشدت خونگی ام هنوزم.

پارسال پسر من  کلاس اول بود تا یکماه از من جدا نمیشد.منم باهاش میرفتم تو مدرسه مینشستم .بعد کم کم عادت کرد.زمان بده 

دختر من پیش دبستانیهعادت داره چون مهدم میرفتفقط سه چهار بار پیش اومده گفته بذار بیشتر بخوابممشکل و‌چ ...

منم پیش رفته ولی از دیروز ک نفرستادم امروز شروع کرد گریه کردن البته چندباره هی میگه ک طول میکشه بیام خونه نمیخام برم

نمیدونم چیکار کنم چندبار جایزه بردم براش مدرسه

میگم باز امروز ببرم براش شاید بچهای دیگه

ببینن غصه بخورن گناه دارن

والا حق داره بچهمن تا فارغ التحصیلی همین مدلی میرفتم سرکلاس هام.بعضیا کلا عاشق خونه ان.پسرت از اون ت ...

پسرم اصلا وابسته نیس اخه

فقط میگه طول میکشه بگو من زودتر بیام خونه

نمیدونم چطور حوصله ش سر میره اخه

منم پیش رفته ولی از دیروز ک نفرستادم امروز شروع کرد گریه کردن البته چندباره هی میگه ک طول میکشه بیام ...

نه بد عادتش نکن و باج نده

کوتاه نیا اصلا بگو کار و وظیفه ی تو درس خوندن و مدرسه رفتنه

رابطش با معلمش و هم کلاسی هاش خوبه؟

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
چرا دوست نداشتی بخاطر خواب یا محیط مدرسه رو دوست نداشتی؟

هم بخاطر خواب ، هم اینکه خب تو خونه راحت تر بودم ، بازی میکردم کارتون میدیدم ولی تو مدرسه باید درس میخوندم و منظم یه جا مینشستم و درکل ادم خونه بمونه بیشتر بهش خوش میگذره دیگه

حَسبی الله💫🍃