2777
2789
عنوان

بنظرتون من چه خاکی تو سرم بریزم

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 50 پست
بچه چندمت بود عزیزم راسته میگن بعد سقط آدم تاوان میده

بله من سه ماه بعدش یه تاوان سنگین دادم 

توبه کردم خدا منو ببخشه 

آفریده ش رو از بین بردم لعنت به من 

شکر 🤲🏻 واسه هر چی که دادی هر چی ندادی شکر 🤲🏻 واسه قطره اشکم لحظه شادی شکر 😍🤲🏻
من اوضاعم رو اگر تعریف کنم میشینی به حالم گریه می‌کنی. عقد نبودم. از پارتنرم حامله شدم. میزدم تو سرم ...

عزیزم ناراحت نشی. اما اعتقادات دچار پارادوکس خیلی عجیبیه! 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه تا دارم همسرم اصلا راضی نبود مدام غر میزد بد خلق شده بود میگفت من نمیخامشکاش حرفشو گوش نمی دادم � ...

اهااا یعنی چهارمی باردا ر بودی سخته واقعا 4تا بچه خدا خودش میبخشه نگران نباش

بچه چندمت بود عزیزم راسته میگن بعد سقط آدم تاوان میده

سه تا دارم

یه دختر دو تا پسر

چهارمی بود 

اهااا یعنی چهارمی باردا ر بودی سخته واقعا 4تا بچه خدا خودش میبخشه نگران نباش

امیدوارم 

اره سخت بود واقعا حالا مالی مشکل نداشتیم ولی 

روانی همسرم هیچ جوره راضی نشد

عزیزم مطمئن باش میزاشتی باشه حالت الان بدتر بود دردسرات بیشتر بود من دوتا از همسایه هام جرات کردن سق ...

اتفاقا شما جرأت داشتی که نگه داشتی

اون کوچولو الان صداتون رو میشنوه،درکتون میکنه، اذیتش نکن تو رو خدا

میدونید چقدر آدم تو دنیا در حسرت این روزای شما هستن؟

من خودم دوتا دارم با کلی مشکلات که از اول زندگیم داشتم ولی فکر میکنم شماها که خدا ناخواسته بهتون میده چقدر عزیز کرده خدایید، که اینطور بهتون نعمت میده😔

به خدا ناشکری نکن، خوشحال باش، من دیدم چطور این بچه های ناخواسته کمک پدر مادرشون شدن

مطمئن باش دنیا بیاد قند و عسل شما و پدرش میشه

این بچه ها خیلی بلدن چطور دل ببرن

فقط تو رو خدا بهش حس اضافی بودن ندید

تو رو خدا دوسش بدارید

کاش خدا میدادش به من😭

تو تلویزیون یه حرف جالبی میزد میگفت میتونی به خاطر سختی شرایط زندگی بچه های قبلیت رو بکشی؟خب اونارو بکش بجای جنینی که تو شکمته!

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

تو تلویزیون یه حرف جالبی میزد میگفت میتونی به خاطر سختی شرایط زندگی بچه های قبلیت رو بکشی؟خب اونارو ...

خوب شاید یکی واقعا شرایط نگه داری نداشته باشه من الان اجباری نگه داشتم ولی افسردگی شدید رفتم یعنی من مهم نیستم زندگیم مهم نیست

عزیزم ناراحت نشی. اما اعتقادات دچار پارادوکس خیلی عجیبیه!

ما صیغه بودیم. به اصرار من. صیغه نامه نداشتیم بیمارستان گواهی ولادت نمی‌داد. من فکر همین قانونی بودن رابطه بودم وگرنه خودم هم آدم مذهبی نیستم. 

اما سقط ربطی به مذهبی بودن نداره. اعتقاد به اون دنیا و بازخواست هم ربطی به مذهبی بودن نداره. اعتقادات آدم ها سیاه و سفید نیست. محرمیت هم به نظر من ربطی به یه جمله نداره. دیگه اعتقاده دیگه. هر کی یه جور به یه باوری می‌رسه.

خوب شاید یکی واقعا شرایط نگه داری نداشته باشه من الان اجباری نگه داشتم ولی افسردگی شدید رفتم یعنی من ...

خب بچه قبلی رو نمیتونی بُکُشی حتی حاضری از عمر خودت کم کنن بذارن رو عمر اون پس چرا به فکر کشتن اینی؟!

مادر مادره،بچه هم بچه،تو شکم و بیرون شکم نداره

اگه بچه نمیخوایم شرایطشو نداریم باید ۶ دونگ حواسمون جمع باشه به کارمون،لک لکا که نمیارن بذارن تو شکم ما

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

۹ هفته و ۴ روز 😭😭هنوز فایل سونو رو دارم صدای قلبش عکس سونو رو می بینم و زار میزنمهیچ دردی بدتر از ...

چجوری سقط کردی

الان بچه دیگم داری یانه

چندسالته

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲