2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فامیل ما چند نفر رفتن مثل چی پشیمون شدن برگشتن از صفر شروع کردن اونایی هم ک موندن یا دیگه پلی برا برگشت ندارن یا انقدر تو سختیهاشون غرقن دیگه وقت برگشت ندارن

فقط 28 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من چندتا کاربر دیدم اینجا بودند .از فامیل هم چندتایی رفتن میگن آواز دهل از دوره .باید خیلی کار کنی خیلی

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
تو فامیل ما چند نفر رفتن مثل چی پشیمون شدن برگشتن از صفر شروع کردن اونایی هم ک موندن یا دیگه پلی برا ...

ببینید همه برا مهاجرت ساخته نشدن، خیلی ها شاید توانایی اینو ندارن به دور از فامیل و آشنا زندگی کنن، مهاجرت برا تنها هاست. اونایی ک تو ایرانم کسیو ندارن دلشون به چیزی خوش نیست. پس برات فرقی نمیکنه تو ایران دلت به چیزی خوش نیست یا اونور

من چندتا کاربر دیدم اینجا بودند .از فامیل هم چندتایی رفتن میگن آواز دهل از دوره .باید خیلی کار کنی خ ...

خوب این یه چیز طبیعیه که باید کار کنی، مگه تو ایران دست روی دست میزاریم ؟الانم همه صبح تا شب سرکارن و زن و شوهر در کل ۳ ساعت شب همو میبیننن چه زندگیه واقعا؟

اونجا رفتن به اين راحتي ها نيست. فرش قرمز پهن نكردن. بايد بري و از صفر شروع كني. ولي من فكر ميكنم كسايي كه از اول ارونجا بودن براشون راحتتره. 

اينجور فكر ميكنم كه همونقدر كه سختي ميكشن واسه كار كردن همون قدر هم مزد ميگيرن و ميتونن زندگي بگذرونن. عادي و به دور از تجملات خاص. 

عادي يعني كرايه خونه و خريد ماشين و خوراك براشون هزينه اور و سرسام اور نيست برعكس ايران

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

ببینید همه برا مهاجرت ساخته نشدن، خیلی ها شاید توانایی اینو ندارن به دور از فامیل و آشنا زندگی کنن، ...

اینایی ک اطراف من هستن بیشتر اقتصادی نتونستن جور کنن رفتن اونجا پیشرفت کنن چند برابر کار بیشتر و سخت تر نصیبشون شد دست از پا دراز تر برگشتن تعلق فکری و عاطفی نداشتن اصلا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما تخصص نداشتن، اونور بری باید متخصص یه کاری باشی تا بتونی درامد خوب داشته باشی

تخصصم داشته باشی اونا نمیان شغلهای درجه یکشونو ب مهاجرین بدن معمولا شغلهای درجه دو و سه

اتفاقا یکیشون مهندس برق دانشگاه شریف بود ولی عمرشو هدر داد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تخصصم داشته باشی اونا نمیان شغلهای درجه یکشونو ب مهاجرین بدن معمولا شغلهای درجه دو و سهاتفاقا یکیشون ...

همه مثل هم نیستن ما ک تو زندگیش نیستیم . شاید تصمیم های اشتباه گرفته. به نظرم تو کشور جنگ زده ای ک تو ۴۰ سالگی هم نمیتونی با تلاش خودت خونه دار بشی و نه کمک خانواده و شرایط به دنیا اوردن فرزند نداری مفتم نمی ارزه. همون ادم بره کارگری برا کشورای دگ لااقل ب نوایی میرسی

همه مثل هم نیستن ما ک تو زندگیش نیستیم . شاید تصمیم های اشتباه گرفته. به نظرم تو کشور جنگ زده ای ک ت ...

ما که تو همین کشور ازونایی ک رفتن جلو تریم همشم با تلاش خودمون

درس خوندیم کار کردیم خونه و ماشین داریم ۴تا هم بچه داریم

اونا چی تازه برگشتن همه چیزشونم از دست دادن نه کاری نه بچه ای...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا برا رازی بودن خیلی پارامترها لازمه، من برا کار همسرم ، سوئد ، از هوای پاکش لذت میبرم و خلوتی شهر و ساده پوشی و یکدستی مردم، اما مثلا خونه بخری یا اجاره کنی خیلی تفاوتی نداره، سیستم بسته س ، و بچه ها تا عصر میتونن مدرسه باشن , کلا ازینکه همه کارگر دولتن خوشم نمیاد ، خودمم هم کار نمیکنم و بچه رو فقط تا ظهر میزارم میرم دنبالش

هر جا بری بایدپول دلشته باشی ، پول نداشته ا باشی بخوای از صفر شروع کتی از اینحا بدتره ، فامیل داشتیم رفتن ولی پولدار و سرمایه دار بورن به خاطر ارامش اعصاب و رفاه وزندگی لوکس رفتن والا که اینجا هم پول داشتن