2777
2789
عنوان

زردي و فتخ ناف نوزاد

144 بازدید | 14 پست

دوستان ميشه براي اينم راهنماييم كنين ، 

دختر من ٥٢ روزشه ، 

دكتر گفت زردي خفيف داره ، فتخ ناف هم داره ، نافش آخه هنوز بيرونه ، 

آزمايش دادن ، دكتر يكجوري حرف ميزد كه انگار چيز خوبي نيست اين دوتا باهم ، هرچي پرسيديم درست جوابمونو نداد ، 

ميشه راهنماييم كنين نوزاد شما هم اينطوري بوده ؟ 

مشكلي پيش نمياد ؟ 

سلام عزیز من دخترم ۶۸  روزه است فتق ناف دارد دکتر گفت تا دوسالگی ممکن نافش خوب نشه ولی زردی تا روز یازدهم تمام شد امیدوارم از نی نی شما هم چیز خاصی نیست نگران نباش

سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید                                     یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم                                      تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دختر منم مثل نینی تو بود دکترا میگفتن باید بستری شه ولی بردم مطب شخصی قطره بیلی ناستر داد معجزه کرد واسه زردی واسه نافشم طرفای ما اذریا  خمیر ارد و با روغن حیوانی کمی تفت دادن گذاشتن رو ناف بچه خودم نگران بودم ولی خیلی خوب عمل ک د حالا نافش بسته شده

تیکر تولد تک دختر خوشگلمه    ...............به جای بوی عطر کاش بعضیا کمی بوی اعتماد بدن  
عزیزم دختر منم مثل نینی تو بود دکترا میگفتن باید بستری شه ولی بردم مطب شخصی قطره بیلی ناستر داد معجز ...

آخه اين دكتر گفت زرديش خفيفه ، 😔 

بچه ٥٢ روزه آخه چرا زردي بايد داشته باشه ، 

دختر شما هم نافش خيلي بيرون بود ؟ 

سلام عزیز من دخترم ۶۸  روزه است فتق ناف دارد دکتر گفت تا دوسالگی ممکن نافش خوب نشه ولی زردی تا ...

اينا گفتن تا ٢ سالگي ميره تو ، 

ولي يكجوري حرف زد كه انگار فتخ نافو زردي باهم خوب نيست ، 😔

آخه اين دكتر گفت زرديش خفيفه ، 😔  بچه ٥٢ روزه آخه چرا زردي بايد داشته باشه ،  دختر شما ...

اره عزیزم طوری که خونریزی هم داش

تیکر تولد تک دختر خوشگلمه    ...............به جای بوی عطر کاش بعضیا کمی بوی اعتماد بدن  

نه عزیزم میگم دختر منم هر دوتاش داشت خدا را شکر دکتر گفت چیز خاصی نیست  ولی مطمئن باش‌ تو سن نی نی شما زردی فکر کنم مانده باشه خیالت راحت برو با خیال راحت به نی نی و خودت برس چون الان فقط نی نی تنها تکیه گاهش شما و پدرش هستید

سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید                                     یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم                                      تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭
آخه اين دكتر گفت زرديش خفيفه ، 😔  بچه ٥٢ روزه آخه چرا زردي بايد داشته باشه ،  دختر شما ...

سلام دوست عزیز آزمایش تیروییدش خوب بود از نی نی؟آخه اگر تیرویید کم کار باشه هم ناف می زنه بیرون هم زردی خفیف طول میکشه ،به نظر من تیرویید ش رو چک کن باید آزمایش بده تا خیالت راحت بشه

💥اللهم صل علی محمد و آل محمد💖  خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚خدایا میشه یه روز که بلند شدم ببینم مریضیم خوب خوب شده و همه ی این چند سال خواب بوده🥺خدایا میشه خونم نزدیک یه مسجد باشه و من با شنیدن صدای اذونش برم اونجا نماز جماعت بخونم 🤩خدایا کاش یه روز بیای پیشم بشینی و خوب به حرفام گوش کنی

سلام دوست عزیز آزمایش تیروییدش خوب بود از نی نی؟آخه اگر تیرویید کم کار باشه هم ناف می زنه بیرون هم ز ...

سلام ، اون آزمايشي كه از كف پميگيرن همون اول ، اون مشكلي نداشته خوب بوده ، يعني امكان داره تغيير مرده باشه تو اين يك ماه ؟

سلام ، اون آزمايشي كه از كف پميگيرن همون اول ، اون مشكلي نداشته خوب بوده ، يعني امكان داره تغيير مرد ...

نه احتمالش کمه ولی خوب من خودم حساس هستم با اینکه جواب اول خوب بود چون نی نیم تو یک ماه وزنش نسبتا بیشتر بالا رفت شک کردم و از دکتر خواستم آزمایش رو تکرار کنه که الحمدلله خوب بود تو حالا ضرر نداره با دکتر مشورت کن ببین نظرش چیه گاهی اوقات میگن اون آزمایش اول ممکنه درصدی خطا داشته باشه 

💥اللهم صل علی محمد و آل محمد💖  خدایا بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم ،بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم،بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم ،بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم ،،،بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم،،،بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدا مرتکب می شوم مرا ببخش و گناهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم...💚💚💚خدایا میشه یه روز که بلند شدم ببینم مریضیم خوب خوب شده و همه ی این چند سال خواب بوده🥺خدایا میشه خونم نزدیک یه مسجد باشه و من با شنیدن صدای اذونش برم اونجا نماز جماعت بخونم 🤩خدایا کاش یه روز بیای پیشم بشینی و خوب به حرفام گوش کنی

نه احتمالش کمه ولی خوب من خودم حساس هستم با اینکه جواب اول خوب بود چون نی نیم تو یک ماه وزنش نسبتا ب ...

امروز دوباره آزمايش براي تيروييد و زرديش ازش گرفتن ، ايشالله خوب باشه جوابش ، 

امروز دوباره آزمايش براي تيروييد و زرديش ازش گرفتن ، ايشالله خوب باشه جوابش ، 

انشاالله خوبه نگران نباش