2777
2789
بیچـاره ما مردا بی آزار تر از ما کجای دنیا پیدا میشه !.کاش خداوند در قرآن به صراحت آیه ای در این مو ...

ساقی هستم

ایشون نمونه کارمه بهترین جنسو دادم بهش امشب این فرمایشتو در کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچـاره ما مردا بی آزار تر از ما کجای دنیا پیدا میشه !.کاش خداوند در قرآن به صراحت آیه ای در این مو ...

قبل خواب چک کن ببین توو شلوارت داریش یا نه

چون ک سایت بارداری عضو شدی و داری گوه زیادی هم میخوری چولمنگ

والامن بازخیانتشوپذیرفتم هرزه هانزاشتن من بمونم

میدونم عزیزم دردت رو میدونم درکت میکنم

برای تحمل گره های رندگیت به امام زمان مدام متوسل شو خیلی خوب برات جبران میکنه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
عزيزم از تاپیكات مشخصه الحمدالله وضع مالى خوبى داريد خونه،طلا و... چرا شكر نميگید بشينيد سرخونتون، و ...

حتما خودت  یا مادر خواهرت  زن دوم  سوم مردا شدن  اینقدر برات عادیه و حمایت میکنی 

استادمحمد شجاعی رو هم ایتا کانال داره گوش کن پادکست هاش عالیه

واقعحتماسرچ میکنم راستش الان انگاربی حس شدم ازغصه انگاربرزخم چیزی خوشحالم نمیکنه ناامیدم 

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

قبل خواب چک کن ببین توو شلوارت داریش یا نهچون ک سایت بارداری عضو شدی و داری گوه زیادی هم میخوری چولم ...

تو دیگه از کجا پیدات شد!

متاسفم برای تربیت خانوادگیت !

گوه زیادی رو تو داری میخوری که وقتی خطاب بهت چیزی نمی‌گن شبیه میمون میپری وسط!.

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

قبل خواب چک کن ببین توو شلوارت داریش یا نهچون ک سایت بارداری عضو شدی و داری گوه زیادی هم میخوری چولم ...

میخوای تو بیا چک‌ کن اگه تا این حد برات مهمه که بدونی!.

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!