2777
2789
عنوان

تا الآن که بیدارین بگین حاجتتونو تا براتون دست به دعا بشمـ

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 37 پست
منم برات دعا کردم درست میشه نگران نباش توهم تونسی دعام کن تایپک اخرمم چک کن اگه تجربه داشتی بگو (:

برات عمیقا از ته دل از خدا میخوام همیشه لبت خندون باشه مسیر زندگیت هموار و پر رزق و روزی باشی گلم همچنین به مراده دلت برسی🥑🙏🏻🌸

آواکادو سایت🥑                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسپار دست خدا توکل کن به خودش، وقتی توکل میکنی یعنی هرچی خدا صلاح بدونه برات پیش بیاره و تو تسلیم ار ...

انشالله برای هممون بهترینا رقم بخوره از لحاظ مالی خانوادگی و سلامتی🙏🏻🥑

آواکادو سایت🥑                                                            

برات عمیقا از ته دل از خدا میخوام همیشه لبت خندون باشه مسیر زندگیت هموار و پر رزق و روزی باشی گلم هم ...

مرسی دورتبگردم من هیچی مامانم همه وجودمه الان مریض گوشه خونه افتاده نمیتونم اینجوری ببینمش میمیرم دعا کن زودتر سلامت شه

مرسی دورتبگردم من هیچی مامانم همه وجودمه الان مریض گوشه خونه افتاده نمیتونم اینجوری ببینمش میمیرم دع ...

به روی جفت چشمام اصلا فردا اگه با خبر خوشم برنگردم نمک نذر میدم به نیتتون😘

آواکادو سایت🥑