2777
2789
عنوان

نامزدم ب زور گوشی ازم‌میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 74 پست
شاید بخاطر چتای خانوادگی شوهر منم اولا خوشش میومد چتای منو دوستمو بخونه منم هی پاک کردم دید دوست ندا ...

قبلا اصلا رو گوشیم حساس نبود حالا هی‌میره تو‌گوشیم نمیدونم چون مقاومت میکنم فک‌میکنه چیزی هست یا چی 

ولی کلا یه وقتایی خوشم‌نمیاد چک کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا اصلا رو گوشیم حساس نبود حالا هی‌میره تو‌گوشیم نمیدونم چون مقاومت میکنم فک‌میکنه چیزی هست یا چی ...

ولش کن دوبار محل نده دیگه نگاه نمیکنه شاید برا اینه که واکنش نشون میدی منو شوهرم دوست بودیم این کارو میکرد هی میگشت بعد من هی میدادم دیگه اصلا دست نمیزد

شما کم عقلی مگه، که بخواد بهت بگه چی بپوش چی نپوش؟!تازه به اون شکل افتضاح هم بیاد نظر بده؟!اگر فکر م ...

ن اتفاقا اونجا فک کردم ک چقد حساسه رو یه لباس ولی بعد چندماه متوجه شدم دلیلش چی بود 

حتی خود مزون عروس هم‌گفت بخاطر سینه هات این لباس بهتره برات 

در کل نمیخوام بگم ن مشکلی نیست 

هست ولی هرچیزی ک تاپیک کردم ک دقیقا همون نشده 

اگرم بعدش متوجه شدم ک نامزدم واقعا درست فکر کرده ک نیومد اینجا بگم ک شما متوجه بشی

ولش کن دوبار محل نده دیگه نگاه نمیکنه شاید برا اینه که واکنش نشون میدی منو شوهرم دوست بودیم این کارو ...

همین چند روز ک این کارو کرد یه دفعشو ک گوشیم برداش گفتم بزار عادی باشم ببینم‌چیکارمیکگه دیدم یه دیقه دستش بود بیخیال گذاشت سر جاش 

ولی اینک میگم پیام خونوادمک نخون و بازم میخونه خیلی بدم‌میاد 

ن اتفاقا اونجا فک کردم ک چقد حساسه رو یه لباس ولی بعد چندماه متوجه شدم دلیلش چی بود حتی خود مزون عرو ...

اوکی..

بقیه مواردی که گفتم چی؟!

اونها هم بعدش ختم بخیر شده و بابتش تاپیک نزدی؟!

رفت فاکتور طلاها رو گرفت از خواهرش؟!

بابت زندگی کردن با برادر معتادش و مادرش به توافق رسیدید؟!

بابت حقوق شما چطور؟!

بابت اینکه یه هدفی رو دنبال کنید چطور؟!(شنیون و..)

ماکارون هستم:)

همین چند روز ک این کارو کرد یه دفعشو ک گوشیم برداش گفتم بزار عادی باشم ببینم‌چیکارمیکگه دیدم یه دیقه ...

اون فقط میخواد فضولی کنه همون پاک کن ببینه پاک شدس دیگه دست نمیزنه بعدم چیزی نداری ولش کن حرص بیخودم نخور فکر کن یه بچش میخواد با گوشیت بازی کنه🤣🤣

اون فقط میخواد فضولی کنه همون پاک کن ببینه پاک شدس دیگه دست نمیزنه بعدم چیزی نداری ولش کن حرص بیخودم ...

باش  دفعه های بعد بیخیال میمونم واکنش نشون نمیدم

اره عزیزم

خداروشکر رو که حل شد..

پس شوهر عاقلی داری و ایشون هر کاری که میکنه، علت و دلیلی خاص پشتشه، که بعدها میفهمی..

کلا بهش اعتماد کن و بابت کارهاش ناراحت نباش و فکر نکن اصلا😊

اره عزیزم

خداروشکر رو که حل شد..

پس شوهر عاقلی داری و ایشون هر کاری که میکنه، علت و دلیلی خاص پشتشه، که بعدها میفهمی..

کلا بهش اعتماد کن و بابت کارهاش ناراحت نباش و فکر نکن اصلا😊

خداروشکر رو که حل شد..پس شوهر عاقلی داری و ایشون هر کاری که میکنه، علت و دلیلی خاص پشتشه، که بعدها م ...

دوس داریم همو خیلی ده سالی هست میشناسیم همو 

ب هم اعتماد کامل داریم 

اره خداروشکر خوب هست ولی یه وقتایی ک تاپیک زدم و بعدش متوجه شدم ک واقعا من اشتباه فکر کردم و چقدر حرفش درست بود 

دوس داریم همو خیلی ده سالی هست میشناسیم همو ب هم اعتماد کامل داریم اره خداروشکر خوب هست ولی یه وقتای ...

خداروشکر که خوبین..

بابت تاپیک زدن هم به کسی توضیحی بدهکار نیستین♥️