2777
2789

ماه پیش ب جز تب اسهال هم داشت ک بستری شد گفتند غدد لنفاوی شکمش ورم کرده 

دقیق یک ماه بعد یعنی امروز یدفعه از عصر حالش بد شد تبش ۳۹بود پروفن دادم  بردم اورژانس یه سرم زد هیچ داروی دیگه نداد

الان اومدیم خونه ولی تبش کامل از بین نرفته بچم ۴ و نیم سالشه بخدا جیگرم کبابه انقدر بچمو سوزن میزنن انقدر درد میکشه 

اگه تونستین براش دعا کنید براتون آیه الکرسی میخونم

خدا فکر کنم صدای منو نمیشنوه هرچی دعا میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم بهت حق میدم بااینکه خودم چشم انتظار بچم با تصورش چ برای خودم چ یکی دیگه دلم ریش میشه 🥺

از خدا میخوام ب حق همین شبای عزیز بهت کمک کنه انشالله زودتر خوب بشه 💐😘

ب همین اشک چشمم قسم از ته دلم برا پسرت دعا کردم🤲

عزیزم میدونم چقدر ناراحت و اذیتی انشالله خدا شفا بده. حتما پیش دکتر خوب و باتجربه ببر معاینه اش کنه. چیزی که من میدونم بیشتر اسهال بچه ها به خاطر الودگی محیطه که وارد بدنشون میشه. مرتب و به خصوص قبل از خوردن هر چیزی دستهاشو سی ثانیه با اب و صابون تمیز بشور.اسباب بازی هاش و بشور. خونه رو تمیز نگه دار. میوه سبزی اینا رو با مایع ضدعفونی کن. خودتم ناخن هات کوتاه و تمیز باشه موقع اشپزی. البته گفتم اینا در صورتی موثره که مشکل خاصی نداشته باشه.

دکتر درست حسابی پیدا کن ببرش علت یابی بشه درمان کنن با دعا مشکلی حل نمیشه ک عزیزم ببین بدنش چه مشکلی داره ک عفونت میکنه باعث تبش میشه وقتی علت مشخص نشه دارو بغیره ضعیف کردن بدن کاری نمیکنه فقط مشکل پنهان میشه بیماری مزمن

خدایا فقط گاهی نگاهی ازتو دنیامو می‌سازه 

عزیزم میدونم چقدر ناراحت و اذیتی انشالله خدا شفا بده. حتما پیش دکتر خوب و باتجربه ببر معاینه اش کنه. ...

اینجا روستاس دکتر خوب سخت پیدا میشه ولی اگه بدونم کدوم دکتر خوبه هرجا باشه میرم تا همدان یکساعت بیشتر راهه ببینم تو نت دکتر خوب پیدا میکنم ببرمش

عزیزم آزمایش خون و ادرارش خوب بوده؟ باید علت عفونت پیدا شه؟! (شاید عفونت ادراری داره) بعد هم پروفن خ ...

آزمایش هاش ک ماه پیش انجام دادیم هم خون ادرار و مدفوع دکتر گفت خوبه فقط تو سونوگرافی آدنت مزانتریک تشخیص داد باز نمیدونم دکتر نفهمیده یا همونه

عزیزم آزمایش خون و ادرارش خوب بوده؟ باید علت عفونت پیدا شه؟! (شاید عفونت ادراری داره) بعد هم پروفن خ ...

طبق تاپیک هات، صدقه زیاد بده برای رفع بلا و اینکه بچه اتو عقیقه کن عزیزم. یک مرغی لااقل خون کن بده فقیر. 

دکتر درست حسابی پیدا کن ببرش علت یابی بشه درمان کنن با دعا مشکلی حل نمیشه ک عزیزم ببین بدنش چه مشکلی ...

بخدا از ماه پیش نزاشتم بچه م بیرون بره مبادا مریض شه اصلا غذای هله هوله و .. ندادم ولی باز یدفعه از عصر تب کرد اونم بالا

طبق تاپیک هات، صدقه زیاد بده برای رفع بلا و اینکه بچه اتو عقیقه کن عزیزم. یک مرغی لااقل خون کن بده ف ...

نذر زیاد میدم مخصوصا نمک 

صدقه هم حتما فردا میزارم کنار میدم ب یه فقیر یا ميندازم صندوق صدقان 

ببخشید عقیقه یعنی چی؟

بخدا از ماه پیش نزاشتم بچه م بیرون بره مبادا مریض شه اصلا غذای هله هوله و .. ندادم ولی باز یدفعه از ...

خب خداروشکر نگران نباش، بنظرم یک عفونتی داخل بدنش کهنه شده، بعد با اندک ویروسی اون فعال میشه.