2777
2789
عنوان

کسی بوده تو زندگیتون واقعا دوستتون داشته اگه اره چجوری

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 27 پست
بنظرم نمیومد واقعی نباشه5 سال میگذره ولی ی وقتایی ناخودآگاه خوبی هاش یادم میاد

چند وقت با هم بودید؟ 

منم میترسم اینجوری شما🥲

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مداوم نبودچهار سال

واسه ما ۸ ماه مداوم بود

بازم امشب خاطره هامون یادم افتاده دارم گریه میکنم

شش ماه و نیم گذشته 

بگم هفته ای کم کم یه هفته براش گریه میکنم

الله❤️بگو میان آن همه سیگار نخی هم به یاد من سوخت؟ من تمام سیگارهایم را به یاد تو روشن کردم… نیومد روی زبونم که بگم بی تو چی هستم:) که بگم دیوونتم من زندگیمو به تو بستم؛ شاید اونجوری که باید قدرتو من ندونستم

یکی دوسم داشت، چون برام گریه کردمن تا امروز مردی رو ندیدم گریه کنه

من یه خواستگار داشتم که برام گریه میکرد ولی من متنفر بودم از گریه کردنش، میگفتم مرد که گریه نمیکنه، همون ادم بعد از چهار سال فراموشم کرد و رفت به راحتی زن گرفت😂کلا حس و قلب ادما عوض میشه، یکی هم بود خیلی دوسم داشت من فکر میکردم تو زندگیم دیگه پیش نمیاد کسی انقدر دوسم داشته باشه ولی اونم الان برای زنش میمیره😂البته که من هیچکدوم رو دوست نداشتم 😁بدم میومد ازشون😁

واسه ما ۸ ماه مداوم بودبازم امشب خاطره هامون یادم افتاده دارم گریه میکنمشش ماه و نیم گذشته بگم هفته ...

گذشت زمان اوضاع رو لطیف تر میکنه

وقتی خاطرات اذییتون میکنه بهتره یادآوری نکنید