2777
2789
عنوان

وسواس فکری شدید درمانش چقد طول داره

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 20 پست
رو چی داری

مثلا یدنم ترک زد مجرد بودم ترک پوست هی مدام نگاهشون میکردم مث ی عادت که چک کنم ببینم تغییر نکرده خوب نشده؟ چرا دارم بعدش به ایندم فک‌میکردم که بدنم مثلا بد شد بعد اون موضوع حل میشد ی فکر دیگه الان بچه دارم مثلا بالا چشمش ی روز خود به خود کبود شد اون شبش حالم به شدت بد شد اظطراب خیلی شدید گرفتم گریه میکردم صب هم بدو بدو بردیمش دکتر دارو‌داد رفتارای اینجوری

وسواس فکری یعنی چی ؟

مثلا یدنم ترک زد مجرد بودم ترک پوست هی مدام نگاهشون میکردم مث ی عادت که چک کنم ببینم تغییر نکرده خوب نشده؟ چرا دارم بعدش به ایندم فک‌میکردم که بدنم مثلا بد شد بعد اون موضوع حل میشد ی فکر دیگه الان بچه دارم مثلا بالا چشمش ی روز خود به خود کبود شد اون شبش حالم به شدت بد شد اظطراب خیلی شدید گرفتم گریه میکردم صب هم بدو بدو بردیمش دکتر دارو‌داد رفتارای اینجوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند علائم رو داری؟؟ (عدد بگین مثلا ۴ علائم ۶ علائم و..‌‌‌....)عصبانیتگرگرفتگیرنگ صورت زرداسترسلجبازی ...

طب سنتی رفتم خوب نشدم ولی اب دهنم خیلی زیاده جوری که وقتی شب حواسم تو گوشی باشع بلیزم خیس میشع

مثلا یدنم ترک زد مجرد بودم ترک پوست هی مدام نگاهشون میکردم مث ی عادت که چک کنم ببینم تغییر نکرده خوب ...

سعی کن پای درد دل دیگران بشینی . چون مردم یه غم و غصه هایی دارن که اکر بدونی تازه میفهمی که خودت هیچ مشگلی تو زندگی نداری ‌. 

سعی کن پای درد دل دیگران بشینی . چون مردم یه غم و غصه هایی دارن که اکر بدونی تازه میفهمی که خودت هیچ ...

ان قد حجم وسیعی از ذهنمو میگیره که حتی وقت نمیکردم ی کار کنم بنظرم دیگه پنج شیش ساله خوب نشدع باید برم دکتر