2777
2789
عنوان

azaliaaa*حرفی بین من و شما*

139 بازدید | 15 پست

توی کشور چین تا مدت ها کالاهای دست دو و سه رو خودشون استفاده میکردن و کالاهای عالی و خوب رو به کشور های دیگه صادر میکردن  

الان اقتصادشون خیلی خوبه با این که جمعیت زیادی داره و خب جمعیت زیاد قطعا میتونه برای اقتصاد کشور مشکل ایجاد کنه خودشون مسلمان نیستن اما برای ما چادر صادر میکنن

قبول دارم کالاهای ایرانی همشون باکیفیت نیستن ولی حتما کالاهای با کیفیتم داره

اگر ما به فکر کشورمون نباشیم و درستش نکنیم پس کی درست کنه

همه میگن ایران جای زندگی نیست این ما هستیم که کاری کردیم که جای زندگی نباشه

اقتصاد خرابه و ما میتونیم در کنارهم وضعیتش رو بهتر کنیم 

بجای اعتراض از خودمون شروع کنیم   

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

👍👍اینو موافقم 

عمر من فدات  🎀https://abzarek.ir/service-p/msg/2299297🪷با جنوبی جماعت از خوشتیپ بودن حرف نزن 😎 عامو خوشتیپ بودن تو جنوب ارثیه 🎀 تو رو دوستت دارم با اینکه حسی ندیدم از سمت تو یکبار لابد دوستت دارم که الان قفل صفحم تصویره چشاته ...من تموم دلخوشیم صدای خنده هات بود منو نفهمیدی ❤️‍🩹 https://abzarek.ir/service-p/msg/2298914من همونم که یه عمره دلش تنگ میشه واسه ی تو  ✨️من همونم که تو نیستی با همه قهره و زهره یه برج ✨️ _پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا 

خودکار کیان خیلی خوب و با کیفیته

شما هم اگه محصول ایرانی خوب میشناسید معرفی کنید  

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

خب باشه

ما خودمونو بکشیم تولید ملی حمایت کنیم ک البته بد نیستااا بیکارا بیکار نمیمونن.

اقایونم نفتو بکشن بالا هزاران میلیاردم اختلاس کنن 

فقط ماییم ک باید به فکر اقتصاد باشیم به اون آقاااااا یکی نیست بگه بجای اسم گذاشتتن برای سال بشین دست دوستاتو ببر از رو بیت المال

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  

به نظر شخصیه خودم

یه عده زیادی از مردم فقط مینالن از وضعیت بد و نگاهشون به اون بالا دستی هاس.

و خودشون هیچکاری نمیکنن.

تنها کاری که یه مدتی میکنن ریختن تو خیابون هاست که باعث تنش و ناامنی بقیه مردمی میشه که آزاری به کسی ندارن.

خیلی دیدم مردی که تو این کشور بودن و به اندازه توان خودشون تلاش کردن و الان کارافرین شدن.

مشکل رو فقط حجاب میدونیم.و همش بحث در مورد این موضوعی که واقعا اخرش دل شکستن یه طرفه.

ولی همین کشور ژاپن بعد از بمبارون هیروشیما.شد اقتصاد اول دنیا.از امریکا هم جلو زد.مردم پشت به پشت هم بودن.

چین مردم تلاش کردن که به اینجا رسیدن.با همکاریه هم.

خب باشه ما خودمونو بکشیم تولید ملی حمایت کنیم ک البته بد نیستااا بیکارا بیکار نمیمونن. اقایونم نفت ...

وقتی ما به عنوان یه فرد عادی حاضر نیستیم برای خودمون ارزش قائل باشیم و فقط میشینیم اعتراض میکنیم شما چه انتظاری از یه وزیر داری؟

به نظر شخصیه خودم یه عده زیادی از مردم فقط مینالن از وضعیت بد و نگاهشون به اون بالا دستی هاس. و خو ...

دقیقا همینطوره ما حتی خودمون هم برای خودمون ارزش قائل نیستیم

وقتی ما به عنوان یه فرد عادی حاضر نیستیم برای خودمون ارزش قائل باشیم و فقط میشینیم اعتراض میکنیم شما ...

کی فقط اعتراض میکنه؟؟

اونایی که میان اعتراض میکنن دیگه اب از سرشون گذشته 

نمیتونن زندگی کنن 

حتی نون شبشون رو نمیرسونن

صداشون به هیچ جا نمیرسه

من میفهمم که واسه دوروز اینور و اونور شدن تو این مملکت چقد بدبختی کشیدم

صبح پاشدم برم خونه بخرم بعد دوسال پول جمع کردن یهو خونه ایی که دیشبش بود فلان قدر 40 تومن رفت روش

کی میشینه تو خونش که نونش از راه برسه؟؟؟  حالا ک نونش نرسید بره یه اعتراض کنه و بیاد خونه؟؟

منظورم با افرادی ک از این فرصت سو استفاده کردند و بیخودی به اموال عمومی اسیب زدند بجای اعتراض صحیح نیست ک باهاشون کاملا مخالفم

شکستن و داغون کردن شهر و مملکت به ضرر حودمونه اول

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  
دقیقا همینطوره ما حتی خودمون هم برای خودمون ارزش قائل نیستیم

یه فیلمی دیدم.مرده خودش تو رانندگی خلاف میکرد و کسی بهش میگفت خلاف رفتی.میگفت برو بابا برن اونایی که اختلاس میکنن بگیرن.

ما به خودمون اجازه هرکاری رو میدیم و بعد بهانه هم داریم.طرف خورد و برد.طرف قتل کرد.کاره من که بدتر نبود!!!

باید از خودمون شروع کنیم.

کی فقط اعتراض میکنه؟؟ اونایی که میان اعتراض میکنن دیگه اب از سرشون گذشته  نمیتونن زندگی کنن&n ...

وقتی چیزی گران میشه ما به جای اینکه از اون کالا نخریم میریم دوبرابر میخریم 

خونه گرون میشه فردا همه میرن خونه میخرن 

تخم مرغ گرون میشه میریم چهارکیلو میخریم

حتی اعتراض کردنم بلد نیستیم 

عزیزم شما فقط مقامات بالا را نبین خودمون رو هم کمی نگاه کن

به نظر من آخرش باید از خودمون شروع کنیم

یه فیلمی دیدم.مرده خودش تو رانندگی خلاف میکرد و کسی بهش میگفت خلاف رفتی.میگفت برو بابا برن اونایی که ...

فقط میگیم جهان سوم جاییست که.....

به نظر من جهان سوم جایی که مردم حتی برای خودشون هم ارزش قائل نیستن  

واقعا باید از خودمون شروع کنیم  

من همیشه ایرانی میخرم خیلی هم باکیفیته

کالاهای باکیفیتو به ما هم معرفی کن

وقتی چیزی گران میشه ما به جای اینکه از اون کالا نخریم میریم دوبرابر میخریم  خونه گرون میشه فرد ...

من اینو همیشه رعایت کردم اتفاقا اما متاسفانه مردم هستند ک اونارو حریصتر میکنن. همون تو اوج گرونیا بنگاه های املاک پر بود ادم البته بهتره بگم دلال. اینم بخاطر سیاست گذاریهای مسخره ی مملکتمونه ک پر کرده دلال کل کسورو منی ک استفاده کننده هستم نمیتونم بخرم چون یه سذی دلال هستند ک تا 10 تومن نخورند اون ملک به من نمیرسه و من نمیتونم 10 تومن رو پرداخت کنم. مملکت خراب شدمون برای رفع لیکاری اینجوری داره راه حل میده و ماهارو بدبخت تر میونه.

حرف زدن درموردش هیجججججج فرقی نمیکنه. اصلا اعصاب حرف زدن درمورد این خراب شدهدرو هم ندارم. کاش ایران ایران میموند