2777
2789
عنوان

هر شب شوهرم میره شب نشینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 67 پست
بحث معنی داشتن نیست خب گاهی اوقات شاید یه دورهمی و یا دوردوری بادوستاش لازمه به اندازش

قطعا لازمه هم برا خانم هم اقا من نمیفهمم چرا بعضی خانما یا مردا مشکل دارن با این قضیه ما هردومون راحتیم هم من با رفیقام رفت و امد دارم هم همسرم

تو سخت ترین دوران زندگی روحی روانی🥺(خانمم دوستان)…

اشتباهت همینه باید میرفتی وبال گردن مادرشوهرت میشدی با یه بچه کوچیک باور کن دو روزه گوش شوهرت رو میک ...

یکسال اول ازدواجم اونجا بودم اما بسکه مادرشوهر تیکه انداخت بهم و اذیتم کرد خسته شدم اومدم خونه پدرم . الان ۴ ماهه خونه پدرمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث معنی داشتن نیست خب گاهی اوقات شاید یه دورهمی و یا دوردوری بادوستاش لازمه به اندازش

اینطوری هم نیس کلا نره.

سالی سه شب با دوستاش میره کوهنوردی . بیرون اینا نمیرن خودشون .

بلکه عصر هفته ای یکبار ۲ساعت

یکسال اول ازدواجم اونجا بودم اما بسکه مادرشوهر تیکه انداخت بهم و اذیتم کرد خسته شدم اومدم خونه پدرم ...

ینی دوتا خانواده باهم زندگب میکنید؟

ببخش اینو بهت میگم ولی هرچی داری بفروش هرطور شدع ی خونه اجاره کنید اینجوری نمیشع زندگی کرد هم راحتی و حریم شخصی خودتوت خراب شدع هم پدر و مادرت اونام این وضعو دوست ندارن اگه چیزی نمیگن مجبورع اتفاقا همون خونه مادرشوهرت باید میموندی هر گوهی ام میخورد میگفتی پسرت خونه بگیرع تا بریم

قطعا لازمه هم برا خانم هم اقا من نمیفهمم چرا بعضی خانما یا مردا مشکل دارن با این قضیه ما هردومون راح ...

یه ضرب المثل توی بختیاری ها هس که میگن همه چی به تُم، تُم هم به مزه😂 حالا اگه هرچیزی به اندازه باشه موردی نداره ک

هرگِردی،گردونیس...

۲۵ سالشه

بچس هنوز جوونی نکرده حق داره زود ازدواج کردنم اینارو داره ادما مث قبلا نیستن ک پسر هیژده ساله رو زن میدادن

پس زیادی به دومادشون رو دادن من بودم نمیذاشتم همچین آدمی پاشو تو خونم بزاره

حالا موندم خودش چطور غرورش اجازه میده اونجا باشه.. فک کنم سنش محدوده ۱۹ ۲۰ باشه 

هرگِردی،گردونیس...

یه ضرب المثل توی بختیاری ها هس که میگن همه چی به تُم، تُم هم به مزه😂 حالا اگه هرچیزی به اندازه باشه ...

واقعا کل چی و توم

ما لک ها ام میگیم

حالا موندم خودش چطور غرورش اجازه میده اونجا باشه.. فک کنم سنش محدوده ۱۹ ۲۰ باشه

اره بابا 

یکمم کم کاری از پدرو مادر هم هست ادم وقتی ببینه بچش داره عذاب میکشه یکاری میکنه دیگه .من بودم شوتش میکردم بیرون میگفتم برو هرموقع خونه گرفتی بیا زنتو ببر

خونه از خانواده ته، خرجی ام که خانواده ات میدنبعد پدر مادرت اوکی هستن با این قضیه؟ مشکل الان فقط شب ...

بدبخت پدر و مادرا باید تاوان عشق و عاشقی دو نفر دیگه رو بدن😑 اسی تو عقد فهمیده طرف بیکار و مشروب خوره بازم باهاش ازدواج کرده و بچه دار شده

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

اره بابا یکمم کم کاری از پدرو مادر هم هست ادم وقتی ببینه بچش داره عذاب میکشه یکاری میکنه دیگه .من بو ...

البته آدم از جزئیات و شرایطشون هم خبرنداره شایدم شرایط ایجاد کرده ک اونجا باشه ولی درکل وجه خوبی ناره دومادسرخونه پدرزن 

هرگِردی،گردونیس...