2777
2789
عنوان

جلو همه زانو زدم و .........😭

13188 بازدید | 227 پست

امروز یه سگ ژرمن شپرد از درمانگاه آورده بودیم حیاط دانشکده که واکسن بزنیم و معاینه بشه 

تعدادمون زیاد بود درمانگاه نشد جمع بشیم 

بعد این سگ خیلی نازه و آرومه 

داروی های ضد انگلش رو یکی از بچه ها داد بعد استاد اومد واکسن بزنه و آموزش بده سگ رو یه پسر از همکلاسیا نگه داشته بود چون سگ آرومه محکم نگرفته بود

یهو این این سگ تکون خورد من خم شدم خواستم بگیرمش فرار کرد شلوار پسره رو گرفتم دو دستی 

از شوک هم نمیتونستم پاشم همه هم روده بر شده بودن پسره گفت شلوارمو ول کن برم سگه رو بیارم تا شلوار بقیه رو نگرفته

وایییییی😭😭😭

از ذهنم پاک نمیشه چیکار کنم؟ 

یکی دیگه از پسرا تو گروه پیام گذاشته از فردا شلوار هم رنگ سگای درمانگاه نپوشید امکان خطا وجود داره😭😂

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

دهنت😂😂😐😐😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چون دختر خشکی نیستم ریپلای کردم رنگ مهم نیست محکم بپوشید😂😂😂😭😭😭

ولی هر بار فکر میکنم بدنم میلرزه

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

بیخیال فردا همه یادشون میره

میخواستم یادشون بره پیامی که پسره بی‌شعور توی گروه سنجاق کرده نمیذاره😭😂

منم چون دختر خشکی نیستم ریپلای کردم رنگ مهم نیست محکم بپوشید😂😂😂😭😭😭ولی هر بار فکر میکنم بدنم می ...

خاطره شد برات 

ولی تا خم بشی همه فرار میکنن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
😂😂😂😂😂اشکال ندارع کاربدی نکردی

خیلی بد شد 

چند ثانیه قشنگ دو طرف شلوارشو گرفته بودم 

گفت ول کن برم سگ رو بیارم بعدش ول کردم😭