2777
2789
عنوان

جلو همه زانو زدم و .........😭

| مشاهده متن کامل بحث + 13189 بازدید | 227 پست
من زمین نیفتادم من زانو زدم توسل کردم دو دستی به شلوار یارو

اره میدونم ،کلی گفتم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو زیاد حرف بزنی شلوار توهم میگیرم😂

امروز خیلی گفتیم خندیدیم 

یکی از پسرا شلوار شیش جیب پوشیده بود میگفت این دستگیره داره راحت تر میگیری منم گفتم بینیت بزرگ تره از همون میگیرم😭😂😂😂😂😂😂

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

میشه دوتا تاپیک آخرم پاک کنید

سلام.برای حذف تاپیک روزهای زوج،ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵ فقط یک لینک به خصوصی نی نی یار بفرستید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

خب حالا بگو ببینم پسره خوش قیافه بود یا ن😁

وایییی😂😂😭

بد نبود 

جدیه کلاسه 

یعنی خیلی شوخ نیست

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

اگه اسی و پسره تا ترم اخر ازدواج نکردن هرچی مبخواین بگین

بعد بپرسن چجور آشنا شدید بگیم هیچی شلوارشو کشیدم؟😭😂

یادم اومد از خودم...یبار شلوغ بود میخواستم بخورم زمین یهو کناریمو ک اصلا ندیدم کیه رو گرفتم با هم خوردیم زمین...بعد ک نگاه کردم یی پسره بوووووووددددددددد ،،حیغ کشیدم و بلند شدم نکاه پشت سرمم نکردم....خخخخخخخخخ