2777
2789
عنوان

جلو همه زانو زدم و .........😭

| مشاهده متن کامل بحث + 13216 بازدید | 227 پست
آخ عجب سوتی😂😂😂😂عیب نداره بخند و بگذر😂😂

سوتی نبود این فاجعه بود 

میخندم و خجالت میکشم و آب میشم و میگذرم🙏🏻😂

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک از سگ میترسم وحشتناااااکاگه تکون میخورد پسره رو بغل میکردمتو باز خیلی خوب بودی...

دیگه ما عادت کردیم

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

دیگه ما عادت کردیم

من ۶ سالم بود سگ سراب بهم حمله کرد بعدش دیگه از همه سگ ها میترسم ببینمشون قلبم تند تند میزنه عرق میکنم

بعد سگ ها هم متوجه میشن آدرنالین رو بیشتر میان سمتم ک باز حمله کنن...

فوبیا ب سگ اصلا درست بشو نیست من نتونستم

من ۶ سالم بود سگ سراب بهم حمله کرد بعدش دیگه از همه سگ ها میترسم ببینمشون قلبم تند تند میزنه عرق میک ...

الهی عزیزم🫠🥲

ما دامپزشک درمانگر هم داریم

شاید با مراجعه به اونا بهتر بشی 

حالا خوبه شلوار پسره سفت بوده و در نیومده

خودشم تو گروه نوشته همیشه اول ایمنی بعد کار😂🤦‍♀️

خدا خیرت بده، الهی موفق باشی دختر

اینقدر حالم بد بود و گریه کردم،گفتم برم نی نی سایت تا فکرم مشغول شه،تاپیک تو خوندم کلی خندیدم 

زنده باشی عزیزم

اللّهم عجّل لولیک الفرج والعافیه والنصر🙏🙏
خدا خیرت بده، الهی موفق باشی دختراینقدر حالم بد بود و گریه کردم،گفتم برم نی نی سایت تا فکرم مشغول شه ...

مرسی عزیزم همچنین💕☘️

از دیروز که تاپیک رو زدم کلی از این کامنت ها گذاشتن که حالمون خوب نبود و تاپیک رو خوندیم و خندیدیم 

من خیلی خوشحال میشم واقعا 

شما هم ایشالاه همیشه بخندی زیبا😻❤️