اذیت نشدی ؟چجور بود پروسه جراحی تا نقاهت ؟هزینه چقدر بود ؟پوستت شل نشد؟
چرا اذیت که داره به هر حال رعایتم باید بکنی حتما خوردنتو به چیزایی رو کلا نمیتونی بخوری، میگفتن یارو عمل کرده لاغر شده راحته، ولی تا خودم عمل نکردم درک نکرده بودم سختی هم داره، من روحیه امم بهم ریخت یه مدتی .کلا صفر تا صدش تقریبا صدو چهل پنجاه تومن شد بیمه تکمیلی هم نداشتم متاسفانه،خیلی پوستم شل نشد ولی یه مقدار چرا اونم طبیعی هست تو سن من ، ،سینه و شکمم باید عمل بشه از نظر خودم ت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میشه از بدی و خوبی این عمل بگیدیعنی سختهریزش مو در چه حد هست
سخت که حتما هست ،به هر حال دستگاه گوارش دستکاری میشه ،حتما پیش دکتر خوبی برید که مشکلات بعدی براتون پیش نیاد .موها میریزه ولی قابل کنترله من موهامو کوتاه کردم بعد سه چهار ماه که از عملم گذشت قرصای تجویزی دکترم میخوردم امپولم زدم جلو ریزششو خیلی گرفت ،ممکنه افتادگی پوست هم داشته باشی اگه اضافه وزنت زیاد باشه اگه زایمان داشتی اگه پوستت ژنتیکی خوب نباشه و اینا هر چی سن کمتر باشه پوست بهتر جمع میشه،میگن ورزشم تا حدی تاثیر داره تو جمع شدن پوس که من خیلی ورزش نکردم واقعیت اما پوست خودم جنسش نسبتا خوبه خیلی بدجور نیست ، ولی شاید بعدا نیاز به جراحی زیبایی داشته باشی، یه سری خوراکی ها رو نمیتونی بخوری یا باید خیلی کم بخوری،ممکنه اعصابت و روحیت بهم بریزه ، اما در کل من راضیم فعلا تا اینده چی بشه نمیدونم، چون مشکلاتی داشتم که با رژیم و ورزش وزنم خیلی کم نمیشد عمل کردم تقریبا دو سال فکر کردم بکنم اینکارو یا نه ، همیشه عمل رو بذار مرحله اخر
من بین اسلیو یا مینی بای پس دو دلمدکتر گفته مینی بای پس ولی من نمیخوام خیلی لاغر بشمچون شنیدم جذب وی ...
تصمیم معمولا با دکتره ،با توجه به وزن و بیماری های زمینه ای و غیره،اسلیو مال ادمای پرخوره که دیس دیس میتونن غذا بخورن مینی بای پس برای ریزه خوارها و شیرینی خورا و کسایی که نوک میزنن به غذا و کم میخورن ولی باز چاقن هست ،مثلا من هیچ وقت نتونستم یه بشقاب برنج بخورم نهایتا یکی دو کفگیر بوده ،هله هوله میخوردم کم کم، شیرینی دوست داشتم ،تیروییدم کم کاره ، قندم لب مرز بود و پیش دیابت داشتم و کبدم گرید دو رو به سه بود ،با توجه به اینا دکترم تصمیمش این بود ،دارو هم مولتی ویتامین و کلاژن و قرص صفرا و قرص معده تا شش ماه هست، یه هزینه یک تا یک و نیم میلیونی باید بکنی تقریبا هر ماه فکر کنم برای قرصا ،وحشتناکم نیست که فک کنی وای الان دیگه هیچی نمیتونی بخوری به مرور بهتر میشه عدا خوردنت ، اسلیو عمل ساده تر و یه کوچولو قیمتش کمتر بود زمانی که من عمل کردم ، چون فقط معده رو کوچک میکنن ولی مینی بای پس هم معده هم روده دستکاری میشه ،اگر میترسی از مینی بای پس همون اسلیو کن وقتی دو تاشو گفته میشه انجام داد برات