2777
2789
عنوان

زلیخا

216 بازدید | 19 پست

زلیخا رو که دیدم داشتم به این فکر میکردم منم انقدر عشقم پاک بود که بتونم ۳۰ سال عاشقش بمونم.

اما اون ارزش این رو نداره...

خیلی سخته عاشق یکی باشی اما مجبور بشی دست بکشی چون ارزشش رو نداره...و تو اگه بمیری براش هم نمیفهمه 

تو یوسف پیدا کن صد سال عاشقش بمون 

نه این مارمولک های تیر خورده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکست که پیغمبر نیست😂ادم عادیه

چون کراشم بود و یهو رفتیم تو رابطه ، واسم همیشه غیرقابل باور بود‌‌ هنوزم هست. نه اون اندازه ی آدم معمولی ام ارزش نداره.  من خیلی درگیرم.

چون کراشم بود و یهو رفتیم تو رابطه ، واسم همیشه غیرقابل باور بود‌‌ هنوزم هست. نه اون اندازه ی آدم مع ...

اشکال نداره گذر زمان همه چیرو درست میکنه

هر کسی رو وارد زندگیتون نکنین😑

کاربری دست۱۰نفر میباشد

منم داشتم باشوهرم حرف میزدم یچی گفت که گفتم زلیخا خرشانس بوده که به یوسف رسیدهیوسف زلیخا رو جوون کرد ...

اخی نگو اینطوری🥲😂مرد ها بی منت کل زندگیشون رو صرف زن و بچه میکنن و پیر میشن

اشکال نداره گذر زمان همه چیرو درست میکنههر کسی رو وارد زندگیتون نکنین😑

موضوع همینه آدمایی مثل من چون ب هرکسی اجازه نمیدن وارد زندگیشون بشه ، همیشه آدمای خراب و زبون باز میتونن دلشون رو به دست بیارن.