2777
2789
عنوان

هم اتاقی خوابگاهم هیچی نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 3067 بازدید | 83 پست
حرفتون درسته خودمم تو خونه همش میخوابیدم چراغ خاموش میکردم اما اینجا شرایط فرق داره و خب آدم افسرده ...

من افسرده شده بودم حموم هم نمیرفتم عزیزم😂😂😂😂

من از اون بدتر 

خوب شده با من هم اتاقی نشدی 😂

الان گفتی یاد اون موقع افتادم مریض شده بودم فجیع ، استرس و اضطراب هزار

دلم برا خودم سوخت چشمام اشکی شد🥲😢💔

وقتی راه میرفتم حس افتادن داشتم 

میرفتم حموم فکر میکردم میخوام بیفتم زمین

عدم تعادل داشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من افسرده شده بودم حموم هم نمیرفتم عزیزم😂😂😂😂من از اون بدتر خوب شده با من هم اتاقی نشدی 😂الان گف ...

منم همینطور مثل شما بودم. تو دسشویی و حموم میرفتم فکر میکردم غش میکنم میفتم میمیرم😪😪😪چ روزای سختی بود

منم همینطور مثل شما بودم. تو دسشویی و حموم میرفتم فکر میکردم غش میکنم میفتم میمیرم😪😪😪چ روزای سختی ...

چرا ؟ مریض شده بودین؟ چه مریضی ای؟

یا منظورتون اینه از افسردگی حس غش و افتادن بهتون دست میداد؟

حرفتون درسته خودمم تو خونه همش میخوابیدم چراغ خاموش میکردم اما اینجا شرایط فرق داره و خب آدم افسرده ...

من افسرده شده بودم مثل ایشون غذا هم نمیخوردم 

به زور پا میشدم میخوردم

بعدش سریع میرفتم دراز میکشیدم صبح تا شب

چرا ؟ مریض شده بودین؟ چه مریضی ای؟یا منظورتون اینه از افسردگی حس غش و افتادن بهتون دست میداد؟

ی کرونای سخت گرفتم از عوارضش افسردگی شدید گرفتم گرفتاری شدم. از افسردگی زیاد فکر میکردم برم توالت یا حموم میفتم میمیرم. در دسشویی باز بود میرفتم توالت گلاب ب روتون. حمام هم با در باز میرفتم

من افسرده شده بودم حموم هم نمیرفتم عزیزم😂😂😂😂من از اون بدتر خوب شده با من هم اتاقی نشدی 😂الان گف ...

من موقع هایی ک افسردگی شدید دارم تو فشاارما 

یهو میگم اصلا بیخیال دنیا 😀 جهنم من برم ی دوش بگیرم سرحال بیام ببینم چ خبره 😂