2777
2789
عزیزم شاید رحمت کوچیکه یا بچه هات بیرون از،رحم تشکیل میشن طب سنتی رو امتحان کردین

اینهمه دکتر رفتم سونو گرفتم هیچوقت اینو نگفتن ،،،من مشکل ایمنی دارم هرکدوم دکترا یه چیزی میگن خسته شدم

گناه من سادگی بود .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند ساله ازدواج کردی? قبلا گریه میکردم ولی بعد سقط آخرم که دقیقا پارسال همین موقع بود دیگه کلا سر شد ...

۹ساله ازدواج کردم ۸ساله دنبالبچه ام....من نمیدونم امسال چرا انقد بیقراری میکنم شاید سنم رفته بالا از اونه اصلا آروم نمیشم....تمام درو برم بچه دار شدن همشون 

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

اینهمه دکتر رفتم سونو گرفتم هیچوقت اینو نگفتن ،،،من مشکل ایمنی دارم هرکدوم دکترا یه چیزی میگن خسته ش ...

دکتر بی خیال به منم گفتن تو نازایی الان چرا پس دخترم ۷ سالشه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

۹ساله ازدواج کردم ۸ساله دنبالبچه ام....من نمیدونم امسال چرا انقد بیقراری میکنم شاید سنم رفته بالا از ...

منم خیلی ناراحتم قسمت سمت چپم بعد سقط آخر کامل سنگین شده و درد دارم خدا به همه بچه داده اونوقت من باید چشمام پراشک بشه از غصه لعنت به این دنیا. 

گناه من سادگی بود .

منم‌پنج‌ساله‌ازدواج‌کردم‌۳ساله‌اقدامم‌‌واسم‌دعا‌کنید‌مشکلم‌حل‌بشه‌

لطفا‌واسم‌دعا‌کنید‌مشکلم‌حل‌بشه‌‌‌‌خدا‌انشاالله‌گره‌از‌کاراتون‌باز‌کنه

منم خیلی ناراحتم قسمت سمت چپم بعد سقط آخر کامل سنگین شده و درد دارم خدا به همه بچه داده اونوقت من با ...

بچت پسر بوده گلم غصه نخور رحمت رو گرم کن 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

منم خیلی ناراحتم قسمت سمت چپم بعد سقط آخر کامل سنگین شده و درد دارم خدا به همه بچه داده اونوقت من با ...

چندسالتونه...من خانواده همسرم توی روستا هستن و فرزند آوری رو یه کار بد میدونن خودم خیلی دوست دارم بیارم همسرم میگه نه‌‌‌‌.....شما چرا نمیرید دنبالش

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

دایی من پانزده سال ازدواج کرده بچه ندارم.جاریم حدودی ۸سال بچه دار نشد همه یک راه ها رو رفت و چون نمی‌خواست سنش زیاد بالا بره یه پسر به فرزندی آوردن از یک ماهگیش الان بچه شده ۵ سالش و شده نور خونشون اینقدر که این بچه پر از انرژی!