2777
2789
خیلی ناراحت افسرده ان??

ما ۸ مورد داشتیم سه تاش بچه دار شد

یکیشون بعد۲۰ سال.. 

اینایی هم که بچه دار نشدن خوش و خوشحالن روحیه شون خونه زندگیشون تفریح سفر 

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هستن اقوام .. نزدیک ۱۵ساله هرکاریم کردن ولی نشد بازم دارن ادامه میدن درمانشونو .. ی موردم که چندین ساله شاید ۵۰ساله دارن زندگی میکنن ولی بچه دار نشدن که نشدن ولی همچنان با عشق باهم زندگی میکنن ..

از ته دلم میخوام خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه دل همه رو شاد کنه مخصوصا شما دوست قشنگم .. انشالله خدا به همین زودیا یک نی نی سالم و صالح بهت میده ❤️🙏🏻

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

و بخوام از حال روحیشون بگم خداروشکر خیلی خوبن و بدون مشکل دارن زندگی میکنن .. ولی فقط خداس که از ته دل بنده هاش خبر داره

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۴شنبه ۱۴۰۴/۴/۴ امروز فهمیدم برای دومین بار مادر شدم 🥰 ممنون خدای خوبم 🙏🏻❤️

خودم ده ساله ازدواج کردم و هرچی باردار شدم سقط شدن زندگیم جهنمه فکر که میکنم بهش قلبم درد میگیره .

من اصلا باردار نشدم تو این مدت....همسرت چی دلدارید میده....من ذوق ندارم الان ویلا بخرم دو کیلو طلا بخرم اصلا ذوقشو ندارم ....فقط با فکر خیال گذشت زندگیم

خدایا نی نی رو کی میزاری تو دلم🤰💔

حتما اونکی نشده خیلی غم داره

آره دوستم یادمه خیلی بهش گفتم بیا تو هم باهم بریم ولی نیومد الان دختر من کلاس اولیه اون 😔😔 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

من اصلا باردار نشدم تو این مدت....همسرت چی دلدارید میده....من ذوق ندارم الان ویلا بخرم دو کیلو طلا ب ...

چند ساله ازدواج کردی? قبلا گریه میکردم ولی بعد سقط آخرم که دقیقا پارسال همین موقع بود دیگه کلا سر شدم انگار مردم و گریه ام نمیکنم شوهرم وقتی گریه میکردم میگفت درست میشه ولی الکیه درست نشد 

گناه من سادگی بود .
خودم ده ساله ازدواج کردم و هرچی باردار شدم سقط شدن زندگیم جهنمه فکر که میکنم بهش قلبم درد میگیره .

عزیزم شاید رحمت کوچیکه یا بچه هات بیرون از،رحم تشکیل میشن طب سنتی رو امتحان کردین 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم