من پارسال تو امتحان نهایی پارسال شیطون گولم زد در حد 3 4 نمره تو کل امتحانات تقلب کردم ولی با اون تراز نرفتم دانشگاه اصلا نرفتم امسال دانشگاه رتبم نجومی شد نخوندم الان حق الناسش گردنم هست یا نه ؟ برا جبرانش باید چی کار کنم ؟
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
وقتی نرفتی پس حقی گردنت نیست ولی گناه بوده باید توبه کنی از گناهت
اره به خدا خدایا شکرت قبول نشدم حداقل الان گناه تقلب گردنمه اگه میرفتم جای یکی دیگه ک واقعا حقش بوده رو میگرفتم بیچاره میشدم با پول حروم خدایا شکرت ولی خوب میگن تقلب تو امتحان مدرسه هم حق الناس هست ا
اشتباه میکنن حق الناس بخشیده نمیشه اونم امتحانایی به این مهمی که رو نتیجه زندگی دیگران اثر داره من شانس اوردن قبول نشدم وگرنه کلش میشد پول حروم اون درامد خدایا شکرت
اره به خدا خدایا شکرت قبول نشدم حداقل الان گناه تقلب گردنمه اگه میرفتم جای یکی دیگه ک واقعا حقش بود ...
تو مدرسه هم گناهه
ولی باید دید حقی ضایع میشه یا نه
معدل دبیرستان که معدل تو کنکور تاثیر داره آره قطعا حق ناس هستش
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد