2777
2789

من پارسال تو امتحان نهایی پارسال شیطون گولم زد در حد 3  4 نمره تو کل امتحانات تقلب کردم ولی با اون تراز نرفتم دانشگاه اصلا نرفتم امسال دانشگاه رتبم نجومی شد نخوندم  الان حق الناسش گردنم هست یا نه ؟ برا جبرانش باید چی کار کنم ؟ 

چون نرفتی نه ولی این بار همچین کاری نکن

چون اگر اعتقاد داری که بنظرم رو کل اون شغل و درامد اینده لت تاثیر میذاره یعنی اینکه اون چیزی که قبول بشی و ازش به درامد برسی حلال نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی نرفتی پس حقی گردنت نیست 

ولی گناه بوده باید توبه کنی از گناهت 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

چون نرفتی نه ولی این بار همچین کاری نکنچون اگر اعتقاد داری که بنظرم رو کل اون شغل و درامد اینده لت ت ...

اره به خدا خدایا شکرت قبول نشدم حداقل الان گناه  تقلب گردنمه اگه میرفتم جای یکی دیگه ک واقعا حقش بوده رو میگرفتم بیچاره میشدم با پول حروم 

اره به خدا خدایا شکرت قبول نشدم حداقل الان گناه تقلب گردنمه اگه میرفتم جای یکی دیگه ک واقعا حقش بود ...

واقعا تقلب نکن در حق اونایی که میخونن ظلمه واقعا:)

تو داری با ۵۰۰ هزار نفر رقابت میکنی و این تقلب تو رو نتیجه همه اونا تاثیر داره

وقتی نرفتی پس حقی گردنت نیست ولی گناه بوده باید توبه کنی از گناهت

اره به خدا خدایا شکرت قبول نشدم حداقل الان گناه  تقلب گردنمه اگه میرفتم جای یکی دیگه ک واقعا حقش بوده رو میگرفتم بیچاره میشدم با پول حروم خدایا شکرت ولی خوب میگن تقلب تو امتحان مدرسه هم حق الناس هست ا 

واقعا تقلب نکن در حق اونایی که میخونن ظلمه واقعا:)تو داری با ۵۰۰ هزار نفر رقابت میکنی و این تقلب تو ...

دیگه من شکر بخورم همچین غلطی کنم البته با تقلب کردن هم با نمره ها پارسالم فرق نداشت دیگه نمیکنم 

کاری نکردی ازش استفاده ایم‌نکردی فک نکنم فکرتو درگیرنکن بنظرمکمتر کسی اهل تقلب نباشه توامتحانات

شاید نمیدون ن حق الناس هست من خیلی میترسم از مرگم نماز روزه ندارم حداقل حق مردم نباشه گردنم 

نمیدونم ولی اکثرا تقلب میکنن

اشتباه میکنن حق الناس بخشیده نمیشه اونم امتحانایی به این مهمی که رو نتیجه زندگی دیگران اثر داره من شانس اوردن قبول نشدم وگرنه کلش میشد پول حروم اون درامد خدایا شکرت 

اره به خدا خدایا شکرت قبول نشدم حداقل الان گناه تقلب گردنمه اگه میرفتم جای یکی دیگه ک واقعا حقش بود ...

تو مدرسه هم گناهه 

ولی باید دید حقی ضایع میشه یا نه 

معدل دبیرستان که معدل تو کنکور تاثیر داره آره قطعا حق ناس هستش

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد