الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ینی ما۱۴ساله هربار قهرکردیم گفتیم جداشیم. ولی حالا که واقعا هردومون بریدیم و ارته دل میخاییم جداشیم ...
مطمئنید که همو دوست ندارید؟
شاید فقط فاصله افتاده بینتون
"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سالهاست که فهمیدهام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بیرحمتر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم!
مطمئنید که همو دوست ندارید؟ شاید فقط فاصله افتاده بینتون
نه بابا فاصله واسه ۵سال پیش بود .الان اوضاع خیلی داغونه.ولی مگه چقدرمیشه بخاطر بچه تحمل کرد.بهم میگه بچه هارو بذاربرو سرماه طلاقت میدم. چندبار رفتم ولی تهش گفت بخاطر بچه ها برگرد.. نمیتونم باز ریسک کنم برم خونه بابام بهش میگم تو که خونه نمیای به رفتن من چیکارداری توخونتم طلاقم بده تا برم
نه بابا فاصله واسه ۵سال پیش بود .الان اوضاع خیلی داغونه.ولی مگه چقدرمیشه بخاطر بچه تحمل کرد.بهم میگه ...
متوجه شدم
آخه گاهی آدما انقدر به هم محبت نمیکنن که از هم خسته و سرد میشن، دور میشن
اگه اینجوری بودین راه برگشت داشت
انشالله هر چی به صلاحته برات پیش بیاد
"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سالهاست که فهمیدهام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بیرحمتر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم!