پیردانا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 71 عنوان راجع به رنگ مو سوال دارم فوریه 61 بازدید | 7 پست من هیچ اطلاعی از قیمت رنگ و مش ندارم،میخواستم بدونم شما در جریانید؟برای مش لایت در با کلاه موهای نازک و کم پشت یه وجب بالای کمر قیمت حدودی چقدره؟جنس هم خارجی دیروز | 00:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم__لوبیا عضویت: 1402/08/21 تعداد پست: 1219 ۵ حدودا آی ام کاربر قدیمی بارها ترکیده،اما با حساب کاربری جدید🤭
پیردانا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 71 [QUOTE=400406736]۵ حدودا[/QUOTعزیزم من یجا دوستم الکی گفت از من ۲۰گرفته رفتم خانمه گفت چقدر هزینه میکنی منم از دهنم پرید گفتم ۹,۱۰گفت میزنم برات بعدا اومدم تحقیق کردم فهمیدم زیاده.بیانه دادم
پیردانا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 71 ۳۵۰۰ عزیزم من یجا دوستم الکی گفت از من ۲۰گرفته رفتم خانمه گفت چقدر هزینه میکنی منم از دهنم پرید گفتم ۹,۱۰گفت میزنم برات بعدا اومدم تحقیق کردم فهمیدم زیاده.بیانه دادم
عروسکشرقی عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 5931 عزیزم من یجا دوستم الکی گفت از من ۲۰گرفته رفتم خانمه گفت چقدر هزینه میکنی منم از دهنم پرید گفتم ۹,۱ ... خیلی زیادههه من پارسال عروسیم موهام تا پایین باسن ۱۵۰۰تو بگیر امسال ۵ میلیون نه که ۱۰
پیردانا مدیر استارتر عضویت: 1401/10/29 تعداد پست: 71 خیلی زیادههه من پارسال عروسیم موهام تا پایین باسن ۱۵۰۰تو بگیر امسال ۵ میلیون نه که ۱۰ بیانیه زدم چی بگم بهش؟از قیمت مژه خبر داری؟
عروسکشرقی عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 5931 بیانیه زدم چی بگم بهش؟از قیمت مژه خبر داری؟ ببین اون الان اگه بگی جاهای دیگه قیمت کردم مثلا کمتر گفتند میگه خوب منم میتونم برات با اون قیمت انجام بدم و انحام میده ولی اون چیزی که میخوای و در نمیاد اگه بیعانه ات در حد ۵۰۰ ایناست ناخن یا مژه بکار بگو پشیمون شدم از رنگ موقیمت تو شهر ما از ۳۰۰ به بالا اکستنشن طبیعی بزنی