2777
2789

من امروز گفتم ب نطرت ی ماتیز بخرم من عاشق این ماشینم همیشه دلم میخاست ی ماتیز داشته باشم بد گفت اهههههه این چیه دیگه ۲۰۶ بخر گفتم پولم نمیرسه ک بد گفتم توام ی پرایدی چیزی بخر شوهرش ی شاسیه گرون داره اونو سوار میشه گفت نه من ازاینجور ماشینا خوشم نمیاد میخام فلان ماشینو بخرم تقریبآ مدل بالا بود گفتم ن بابا میخایی چیکار ی پرایدی چیزی بخر ب نام خودت برای خودت گفت وقتی شوهرم برام میخره چرا باید خودم بخرم گفتم وا مگه تو شاغلی خب اونم پول اونه دیگه چون من خودم براخودم همه چی میخرم منم شاغل نیستم با کلی پیچوندن از شوهرم میخرم نفهمیدم داشت فخر میفروخت یا چی

اگر حرفا رو جابجا نکردی

حرفهای تو به اون بدتر بوده

خیلی بدتر

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نه فقط جواب حرفتو داد

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما که نباید شاغل باشی که اون پول فقط برای تو باشه...

تو و خواهرت هردو سهم بزرگی توی درآمد همسرانتون دارید

من بدم میاد که زنا پول شوهراشونو پول خودشون نمیدونن

بنظرم فخر نفروخته حقیقتو گفته

وقتی شوهرش شاسی بلند داره شما ه اصراری داره که بره پراید بگیره برای خودش؟

چرا؟؟؟

دیگه وقتی متوجه بد بودنش نیستی 

چطوری باید توضیح بدم ؟!

می بینی که خیلی ها هم که تاپیکت رو دیدن

با من موافق بودن

پس به جای دلخور شدن الکی از اون, ایراد خودت رو ببین اول

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

حتما که نباید شاغل باشی که اون پول فقط برای تو باشه...تو و خواهرت هردو سهم بزرگی توی درآمد همسرانتون ...

والا ..... بعد برای خودش ۲۰۶ و ماتیز پسند میکنه .... تازه ناراحت هم شده از خواهرش 🙄

حتما که نباید شاغل باشی که اون پول فقط برای تو باشه...تو و خواهرت هردو سهم بزرگی توی درآمد همسرانتون ...

خب اون برای شوهرشه چند شب پیش تصادف کرده بود نگران این بود شوهرش ی چیزی بگه بهش 

ن خواهرم ب من گفت ۲۰۶ بخر من حتی گفتم پول ندارم ۲۰۶ بخرم

عزیز

من متوجه شدم درست..... 

نیاز به تکرار نیست.... در هر حال شما بدتر حرف زدی به اون

خود دانی