2777
2789
عنوان

استرس

41 بازدید | 7 پست

واسه کم شدن استرس راه حلی دارید 

بعضی وقتا انقد شدید میشه قفسه ی سینم سنگینه میشه و چشام تار نمیتونم نفس بکشم 🥲

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

منم

خیلی سختمه دارم گند میزنم به کنکور و آیندم 🫠

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استرسی که از کم کاری باشه با انجام دادن همون کار درست میشه

مشکل اینه کم کاری نمی‌کنم واقعا کلی تلاش می‌کنم و استرسه گند میزنه به تلاشم 

مشکل اینه کم کاری نمی‌کنم واقعا کلی تلاش می‌کنم و استرسه گند میزنه به تلاشم

ببین خب افکاری که داری رو رو کاغذ بنویس

وقتی که تو داری تلاشتو میکنی چرا استرس اخه 

مطمئن باش به اندازه تلاشت جواب میگیری 

به خودت ایمان داشته باش

نگو من نمیتونم و...