عزیزم الان براورده کرده همه خواسته بچه ها غیر ممکنه در ثانی تو فرهنگ تربیت هم میگن نباید همه خواسته ...
آره درست بیاناتتون امامنظورمن خواسته های معقول شون هست مثل کتاب های کمک درسی کنکور مثل رفتن ب کلاس های کمک آموزشی و این چنین موضاعاتی اگر من از اول سعی کردم خواسته ک نامعقول باشه انجام ندم یا زمانی ک وقتش بوده در صورتی ک تک پسرمم دارم هیچ وقت برای خواسته های نامعقول اونم دو چشمی نگاه نکردم
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
توکل بر خدا انشاءالله تا پاییز تموم نشده ما هم مامان شدیم
الهی آمین
به حق پهلوی شکسته مادرمون
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
۳ سال ازدواج کردم اقدام نکردم میگم اول کارمند بشم بعد میش دعا کنید خدابرام بخاد هر بار سر نمره کمی ر ...
ازمون کجا شرکت کردید؟
اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉. اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻