2777
2789
چنتا بچه داری

یکی پسر 

دیگ غلط بکنم بچه بیارمممم پدرم دراومددد ه شب نخابی مریضی و... 

توبهه کردم😂 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 4 ساله ازدواج کردم اگه دسته خودم بود الان حداقل کمه کم 2تا بچه داشتم ولی بخاطر یسری مسائل فعلا بچ ...

عزیزم هرچی سن ادم میره بالا بدترم میشه 

من میگم اول اینکه اگه سن پایین ازدواج نمیکردم الان هرگز نمیکردم اگه بچه نمیوردم دیگه هرگز نمیارم 

بعد دوسال دختر اولیم اونجا ۲۲ بودم بعد ۲سال و ۷ ماه دختر دومیم اونجا رفته بودم توی ۲۴ سال و توی ۲۸ سال پسرمم ب الان و مخارج الان نه چون اونجا همه شرایط فراهم بود درصورتی ک بازم شوهرمم همون کارشو داره و تلاش رو  بازم بیشتر خواسته هاشون نمیتونیم برآورده کنیم 

عزیزم هرچی سن ادم میره بالا بدترم میشه من میگم اول اینکه اگه سن پایین ازدواج نمیکردم الان هرگز نمیکر ...

همه همینو میگن بهم 

ولی من نمیتونم اینجوری 😭

دعا کن مشکلم حل بشه  

3ساله دارم باهاش میجنگم 

آرامش ندارم شبا کابوس میبینم.... 

من آدم خیلی آرومی بودم 

الان اصلا تحمل هیچی ندارم....