2777
2789
عزیزم الان براورده کرده همه خواسته بچه ها غیر ممکنه در ثانی تو فرهنگ تربیت هم میگن نباید همه خواسته ...

آره درست بیاناتتون امامنظورمن خواسته های معقول شون هست مثل کتاب های کمک درسی کنکور مثل رفتن ب کلاس های کمک آموزشی و این چنین موضاعاتی اگر من از اول سعی کردم خواسته ک نامعقول باشه انجام ندم یا زمانی ک وقتش بوده در صورتی ک تک پسرمم دارم هیچ وقت برای خواسته های نامعقول اونم دو چشمی نگاه نکردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۶سال😭😭

عزیز دلم 

درکت میکنم منم ۱۰سال منتظرم 😭

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
عزیزم هرچی سن ادم میره بالا بدترم میشه من میگم اول اینکه اگه سن پایین ازدواج نمیکردم الان هرگز نمیکر ...

ربطی به سن نداره عزیزم زندایی من ۴۶ اولین بچه اش رو اوردن ولی زن و شوهر یکسره با بچه بازی میکنن پسرداییم هم خیلی شاده هم باتربیت

اگه جذبم شدی٬ مشکل از منه که جذابم🚶🏻‍♀️‍➡️

توکل بر خدا انشاءالله تا پاییز تموم نشده ما هم مامان شدیم

الهی آمین 

به حق پهلوی شکسته مادرمون 

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
۳ سال ازدواج کردم اقدام نکردم میگم اول کارمند بشم بعد میش دعا کنید خدابرام بخاد هر بار سر نمره کمی ر ...

ازمون کجا شرکت کردید؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻