2777
2789

یه ریلز گذاشتم راجب حقوق و اینا اقاهه کامنت گذاشت که وکالت نیاز به هوش بالا داره و خانما نمیتونن از پسش بربیان و وکیل بشن😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یسری از اقایون حرف مفت و گنده تر از دهنشون زیاد میزننجدی نگیر

من جزا رو با بهترین نمره پاس میکنم درحالی که بعضی پسرا کلاسمون مشروط میشن 😐اونوقت اومده کامنت گذاشته که خانما نمیتونن وکیل باشن نیاز به هوش و ذکاوت داره😐

وکیل خوب خانم زیاد میشناسم 

ولی مجموعا شغل مناسبی برای خانم ها حساب نمیشه 

بخاطر سختی هاش

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

وکیل خوب خانم زیاد میشناسم ولی مجموعا شغل مناسبی برای خانم ها حساب نمیشه بخاطر سختی هاش

علاقه تاثیر داره اگر خانما علاقه مند باشن حتی از اقایونم میتونن بهتر بشن جدیدا خانما میتونن قاضی هم بشن ولی متاسفانه یه همچین مردایی تو جامعمون وجود داره و افکار تهی که دارن✅️

اعصابم بهم ریخت😐

جامعه همیشه

پشت رل می شینی حرف می شنوی

به موفقیتی برسی لابد به رئیس مردت پیشنهاد غیر اخلاقی دادی و اگر نه زنو چه به موفق شدن

حتی زایمانم که بکنی باید ا بسمارستان که برمیگردی باربی باشی

کلت حرف زیاده توجه نکن

علاقه تاثیر داره اگر خانما علاقه مند باشن حتی از اقایونم میتونن بهتر بشن جدیدا خانما میتونن قاضی هم ...

بله همینطوره

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

من جزا رو با بهترین نمره پاس میکنم درحالی که بعضی پسرا کلاسمون مشروط میشن 😐اونوقت اومده کامنت گذاشت ...

خودش اگه هوش داشت همچین چیزی نمیگفت 

وکیل خوب خانم زیاد میشناسم ولی مجموعا شغل مناسبی برای خانم ها حساب نمیشه بخاطر سختی هاش

اگر بخوایم به این چرت و پرتای احمقانه گوش‌ کنیم نهایت باید زن معلم شه 

بس کنید حرفای زن ستیزانه رو

She is working on a bio…

اگر بخوایم به این چرت و پرتای احمقانه گوش‌ کنیم نهایت باید زن معلم شه بس کنید حرفای زن ستیزانه رو

اینکه هوش خانم ها کمتره خیر این حرف صحیح نیست 

اینکه بعضی شغل ها برای خانم ها سخت تر هست بله این صحیح شاید وکالت جزش باشه شایدم نباشه 

بعضی شغل ها هم مناسب مردا نیست مثلا حقوق پایین معلمی شاید بدرد مردها نخوره 

باید بگیم مرد ستیز؟؟؟ 

معقولانه کامنت بخونید

سپاس

اره زن ستیزانستشغل زنانه مردانه نداریم

بله زنانه مردانه نداریم 

ولی مثلا رفتگر شهرداری مناسب خانم ها هست؟ 

چاه باز کن مناسب خانم ها هست؟ 

هیجا نوشته نشده این ها مخصوص مردان هست 

ولی عقل میگه مناسب خانم ها نیست 

عرض کردم که وکالت هم مناسب خانم خیلی از خانم ها هست و بهترین وکیل هم هستن 

وکیل خود من خانم هست 

و خیلی هم حرفه ای در کارش

موفق باشید