2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اصلی همسرتونه5بار جواب سر بالا بده در حدی که به مادرش بی احترامی نشه مادره خودشو جمع میکنهاز ما ...

بله اتفاقا این بار از قصد این کار را کردم که شوهرم دیگه حواسشو جمع کنه و اطلاعات نده

به هر حال زندگیه و شما هم تقریبا تازه عروسی تا قلق و رفتار همدیگه دستتون بیاد باید گذشت کنید اینبارم شما گذشت کن و دعوتشون کن اما به همسرت بگو که من عجولانه رفتار کردم ولی قبلش رفتار تو غلط بود که مسائل خصوصیه منو به مادرت گفتی

خداوکیلی از راه حل های نی نی سایت استفاده نکردی؟همش بداخلاقی و حد مشخص کردن و...

بابا زندگیتو بکن.حالا یه حرفی زد پیرزن..ب شوهرت میگفتی ک دلم نمیخواد مساعلمونو ب بقیه بگی ک حق دخالت و اظهار نظر ب خودشون بدن.بعدا هم بالاخره زمان و مکان مناسب رو پیدا میکردی ک ب مادر شوهرت بگی.هیچی تو حاضر جوابی نیست غیر از تلخی و اعصاب خردی.بخوای نخوای اگر خونواده شوهرت باهات کج بیفتن رو روابط خودت و شوهرت اثر منفی داره و کم کم رابطه ی شوهرت با خونه ی شما هم ب اینجاها کشیده میشه.الانم تو ک حرفتو زدی رفت شوهرت با این حرف ک بیا دعوت کنیم میخواد ک کدورت ایجاد نشه .کشش نده.الان وقته دلبری برا شوهرته.بگو با اینکه ازشون ناراحتم ولی بخاطر تو چشم...بخدا صدبار دیگم دعوت کنی اینبار تو ذهن شوهرت می مونه

واقعا چندبار گفتم به شوهرم دیگه خستم کرده

وقتی ب 

شوهرت گفتی و اثر نداشت باید خودت میزاشتی تو یه موقهیت حضوری بحث و میکشوندی ب اونجا حالا غیر مستقیم یا هر جوری جو بد نمیشد با زبون خوش میگفتی.اگر ادم درستی باشن اینجوری بگی هم میفهمن اما اگر درست نباشن با دعوا و خط و نشونم نمیفهمن و فقط تو پیش شوهرت عروس بده میشی.بعدم بهت بگم مردا همه همینن بخدا.جوگیر.حالا خدا میدونه رو چ حسابی پیش مامانش این حرفو زده ،خواسته بهت افتخار کنه یا هر چی.بهرحال ساده ن مردا.تو گوششونم نمیره حرف ما.بخصوص نسبت ب خونواده شون.باید بگذری و برا خودت جنگ اعصاب درست نکنی.

واقعا چندبار گفتم به شوهرم دیگه خستم کرده

نگاه الان وقت گفتن اینا و لجبازی نیست

من9سال زندگی کردم گوش کن

وقتی شوهرت میگه تومطیعم نیستی و حرف گوش نمیدی زنگ خطره الان تو لج کنی دیگه هرچی مادرش بگه قبولشه هرچی حت خادج بحث و دعواتون

حالا تو درست عمل کنی برعکس میشه

میدونم سخته و غرور داری ولی خب باید سیاست ب خرج بدی ی زنگ میزنی رو بلنگو بزار ک نتونه چیزی بگه بگو اسم شوهرت ک گفته دعوتتون کنیم تشریف بیارین جلو شوهرتم بزنگ

ی غذا شیک و خوشمزه بپز خوبم رفتار کن ن خوش بش نه بی محلی

بحث اقتدار شوهرته اونا حتما گفتن زنت حرفپون زده و سراز خوده حرفت گوش نمیده ک داره ب توفشار میاره بزنگی

ااین کار کن ک شوهرت ب حرفت باشه

اصلا اینجا اونا مهم نیستن ففط تو و شوهرت مهمین

بزار حرمتا بینتون حفظ بشه

اقتدار شوهرت حفظ بشه

ک اونم جبران کنه برات

نگاه الان وقت گفتن اینا و لجبازی نیستمن9سال زندگی کردم گوش کنوقتی شوهرت میگه تومطیعم نیستی و حرف گوش ...

اخه مادرشوهرم واقعا بار اولش نیس که بهم بی احترامی می کنه

اخه مادرشوهرم واقعا بار اولش نیس که بهم بی احترامی می کنه

زندگی متاهلی همینه باید چار چنگولی بچسپیش

اون بی احترامی کرد خب باشه میخای بینتونم جدایی بندازه؟

این ی جرقه برای فاصله بینتونه حتی شوهرت هیچی هم نگه

بعدم تا کی میخای دعوت نکنی؟اومدیم اصلا معذرت خواهی نکردن

اتفاقا شوهرت گفت بیا بریم خونشون بگو چشم بریم

نگاه اسمون ب زمین ک نمیاد دوسه ساعت میاد؟

تحمل کن تا بره 

فکر زندگیت و تومشت گرفتن شوهرت باش