الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من از روی عکسی که فرستادی نظرمُ میگم ، اون بیشتر داره به تو تکیه میکنه تا تو به اون .اون دنبال حامیه ...
خودشم میگه فقط میخوام درست شه همه چی دستت بگیرم برم ی جایی ک کسی نباشه از اینا.چون فقط پولمو میخوان.اینجوری ب من میگه ولی باز پشتشونه وقتایی بهش نیاز دارن
حتما با مشاور صحبت کن .و گرنه چالش های زیادی پیش رو داری
باشع عزیزم والا صحبت کردیم.من تو شهر خودم با ی مشاور خانم ایشون گفتن نباید ادامه بدین.خودش با مشاور اقا تو شهر خودش ک ایشون گفتن ی چیزای عادی هست ای بحث ها و بعدا درست میشه
نزدیک ب سه ساله.ولی دوسالش سکوت کرد ومنم پیچوندمش چون او وقت جدا نشده بودم ایشون هم نمیدونست ک متاهلم وقتی جدا شدم وفهمیدن ی سال میشه باخانواده صحبت کردن.یعنی خودم مجبور شدم لو بدم ک متاهل بودم و طلاق گرفتم.واقعیتش ی جورایی اولش همه چیو مخفی کاری کرده بودم بهش وقتی هم واقعیت گفتم بهش فکر کردم نمیخواد ادامه بده ولی رفت وباخانواده اومد