2777
2789
عنوان

ی لحظه نظرتون در مورد این چت باعشقم میشه بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 73 پست
نمیتونم بگم دست خودم ک نیست.دوسش دارم ولی نمیتونم زیاده روی کنم تو صحبت و قربون صدقه و بقیه چیزا

زیاده روی نه ، عادی 

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

میگم.ببین مثلا میگه ازدواج کردیم بریم اینجا.ایکار کنیم.در مورد همه چی فکر میکنه وخیال.من نمیتونم بای ...

عزیزم همه اتفاقا از فکر ادم میاد بیرون.ما اول فکر یه چیزو میکنیم بعد به واقعیت تبدیل میشه.خب شما هم بگو ازدواج کردیم بریم اینجا و اونجا.از علایقت بگو بهش که دوست دارید در اینده کجا برید و چکنید.اگه دوسش داری نشون بده بهش که اینده رو با اون میبینی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همه اتفاقا از فکر ادم میاد بیرون.ما اول فکر یه چیزو میکنیم بعد به واقعیت تبدیل میشه.خب شما هم ...

اره ایشونم همین حرف شما رو میگه ـمیگه اول باید ی چیزی رو بهش فکر کنی. شاید شانس بد اقا ب خاطر اتفاقا گذشته ایطو شدم ای بیچاره هم داره اذیت میشه

نمیتونم بگم دست خودم ک نیست.دوسش دارم ولی نمیتونم زیاده روی کنم تو صحبت و قربون صدقه و بقیه چیزا

روی خودتون کار کنید به نظرم اینکه ابراز نکنین به نظر من خیلی می‌تونه روی ایشون تاثیر داشته باشه 

https://daigo.ir/secret/71782304923

از ادماییه که حرف دوس داره سعی کن بهش نگی چشم نخ اینکه مخالفت کنی کلا بحثو عوض کن و از این مسئله دور بشو و بزار یه مدت بگذره کم کم سعی کن بهتر بشی استیکر یوم بیشتر کن نه هزارتا ولی جمله های قشنگ مثلا چه لباسه بهت میاد چه ریشت خوب شده چشات اینجا قشنگ افتاده خوشم اومد عکست وایب خوبی میده ولی از یه طرف یک سری خواسته هام تو داشته باش اروم اروم نه زیاد مثلا تهیه چیزی ببین اون چیکار میکنه مثلا اومدی دیدنم فلان چیزو دوس داشتم دستت باشه چیز مسخره نگیا مثلا بگی لواشک😑😂مثلا گلی کادویی چمیدونم از اینا مخصوص خودت یه چیز خاص که تو دوسش داری که نه زیاد سنگینه نه زیاد سبک

اره ایشونم همین حرف شما رو میگه ـمیگه اول باید ی چیزی رو بهش فکر کنی. شاید شانس بد اقا ب خاطر اتفاقا ...

میدونم فداتشم درکت میکنم.منم قبلا تو یه رابطه ی بدی بودم خیلی اذیت شدم.ولی یه ساله خیلی خوب شدم اونم به لطف ادمیه که باهاش اشنا شدم.خیلی کمکم کرد.مثل معجزه اومد تو زندگی و نشون داد همه بد نیستن.از پیاماش معلومه دوست داره و براش مهمی وگرنه ادمی که نخوادت اصلا براش مهم نیست تو اونو چی خطاب میکنی.سعی کن از دستش ندی

میدونم فداتشم درکت میکنم.منم قبلا تو یه رابطه ی بدی بودم خیلی اذیت شدم.ولی یه ساله خیلی خوب شدم اونم ...

باش عزیزم از این ب بعد تمام تلاشم میکنم.خداروشکر ک حالت خوب شده