2777
2789
عنوان

تو دو ماه دوازده کیلو وزن کم کردم

296 بازدید | 27 پست

سلام خانوما من توی دوماه با رژیم ۸ به ۱۶ فستینگ ۱۲ کیلو کم کردم از ۹۲ رسیدم به ۸۰ کیلو ولی یک مقداری از موهای جلو سرم بخاطر رژیمم سفید شد اما هرکس میبینم میگه چقد جمع شدی الانم میرم باشگاه و رژیم کم کالریمو دارم ولی دیگه فست نمیگیرم چون استپ وزنی کردم ....پیشنهادم به شما اینکه هم برای سلامتیتون هم اندامتون از فستینگ استفاده کنید البته اگه مشکل زمینه ای ندارید یکماهم ک بگیرید تا ۶ کیلو کم میکنید من قندم تو دوماه اصلا استفاده نکردم نهایت یکی دوبار شاید....الان وزنم هدفم ۷۰‌کیلو چون تنبلی تخمدان دارم دکتر گفته باید چربی های شکممو آب کنم قدمم ۱۶۷ سانته.... اینم بگم ناشتا دمنوش زنجییل دارچین میخوردم بعد ناهارم قرص امگا ۳ واقعا کمک کننده بود اگه اضافه وزن دارید امتحان کنید حتما

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت؟؟؟؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی رزیمت چن کالری بوده

الان ۱۴۰۰ کالری چون میخوام از ۸۰ بیام رو ۷۰

ولی اون دوماه که فست بودم فکر کنم ۱۰۰۰ کالری بود اما یک مقدار موهام سفیذ شد

میشه بگی رزیمت چن کالری بوده

رژیم فستم ۱۰۰۰ کالری رژیم الانم ک فستمو شکوندم ۱۴۰۰ کالری من با برنامه بشقاب کالری شماری میکنم

1000خیلی خیلی کم بودزیر 1200تا نباید مصرف کنیدالاندسبوس برنج و ویتامین ب مصرف کنید

اره متاسفانه ۲ ماه خیلی کم بود کالریم ولی بدنم به شوک نیاز داشت چون هرروز وزن اضاف میکردم تیروییدم کم کاره و متابولیسم بدنم پایینه

عالیه خدا قوتمیشه بیشتر توضیح بدین؟ از ساعت چند تا چند فست بودین؟دانشگاه یا سر کار هم میرفتین؟

من خانه دارم از ۹ شب تا ۱ ظهر یا از ۱۰ شب تا ۲ ظهر یا از ۸ شب تا ۱۲ ظهر بستگی داشت ساعت چند شاممو بخورم بعلاوه خذف قند

۸ قاشق برنج داشتم ۳ کف دست نان و سالاد فراوان بدون سس