2777
2789
عنوان

از خطرات سمی عقد بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از روز اول عقد مادر شوهرم قول داد ی گادو خفن پیش من دارید، هر مناسبت که می‌شد همون کادو رو میگفت و می‌گفت اون کادو این مناسبته، تولدم میشد میگفت فلان چیز کادوته پیش من،. عید میشد میگفت فلان چیز کادوته پیش من،. شب یلدا، هزااااارتا مناسبت 

بعد 5 سال اون کادو رو آورد نشونم بده، منم گفتم وااااای چقدر قشنگه باید حتما ببرم مامانم ببینه، دیگه به زور ازش گرفتم 

و سراسر دوران عقد من درگیر بی احترامی های خانواده شوهر بودم ولی خب شد همون دوران عقد شناختمشون و بسیاااار باهاشون رابطه کنی دارم الان 

ای کاش ازدواج نمیکردم منم. عقدم شوهرم خوبه. بد نیست ولی خب از لحاظ شغلی بهم میخوریماون کارمنده من ب ...

چرا دست کم میگیری خودتو حرف میذاری تو دهنش ک فردا تو دعوا برگرده بگه تو بیکاری خرچتو من میدم.خب انلاین شاپی چیزی بزن.بیردن نمیتونی بری سرکار؟

چرا دست کم میگیری خودتو حرف میذاری تو دهنش ک فردا تو دعوا برگرده بگه تو بیکاری خرچتو من میدم.خب انلا ...

۱۶ سالمه دارم درس میخونم 

خودش میدونه یه چیزی بگه سریع میذارم میرم 

منتظر یه جرقه ام😭😭

عاشقشم بخدا خیلی دوسش دارم ولی دوست ندارم سختیش ببینم اینکه دو شیفت کار میکنه

دعا کنید  فرهنگیان  قبول بشم❤️

مشکلت جی بود باهاش؟سنتی ازدواج کرده بودین؟منم از این تنهایی اینکه آدم خوب سخت گیر میاد میترسم

نه ما چهارسال قبلش باهم بودیم 

خونواده ها سر یسزی چیزا خیلی جدل داشتن و راضی نبودن

من میخواستم درسمو ادامه بدم اما زیاد دل نمیداد...

از طرفی یکم زود عصبی میشد و دیگه از کنترل خارج میشد، اخیرا داشت خودشو کنترل میکزد اما دیگه حرمتا ریخته بود نتونستم بمونم با وجود اونهمه عشق..

۱۶ سالمه دارم درس میخونم خودش میدونه یه چیزی بگه سریع میذارم میرم منتظر یه جرقه ام😭😭عاشقشم بخدا خی ...

ولش زیاد دلت برای مردا نسوزه.اونا بیکار شن شلوارشون دوتا میشه

نه ما چهارسال قبلش باهم بودیم خونواده ها سر یسزی چیزا خیلی جدل داشتن و راضی نبودنمن میخواستم درسمو ا ...

ایشالا نفر بعدی همون آیده آلت باشه اما نذاره خانواده دخالت کنن.زنو شوهر حرف بزنن.فراموش میکنن.حرف خانوادها فراموش نمیشه