2777
2789
عنوان

از خطرات سمی عقد بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 58 پست
ازدواج نکردم ولی ابدا مسخره بازیا دوران عقدو دوس ندارمبین زمین و هوا معلقین دختر خونه باباتین خانم خ ...

اخ اخ دقییییقا.بخوای ی بیرونم بری هرار نفر سوال میکنن.ی چیز خوبن تو زندگیت اتفاق بیوفته همه چشمشون تو اون تا نابود ش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو درخواست طلاق کردی یا اون.بعدش چجوری زندگی کردی؟من خیلی سختمه

من سنم کم بود دیگه با خونوادمم...

من تصمیم ب جدایی گرفتم

دیگه یجایی بریدم بعد چندسال..

چنماهه تنهام هنوز اذیتم اما خب تصمیم درست همین بود..

تو عقدم

شوهرم خیلی خوبه 

خونوادشم خوبن فقط یکم حسودن این رو مخمه

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
من سنم کم بود دیگه با خونوادمم...من تصمیم ب جدایی گرفتمدیگه یجایی بریدم بعد چندسال..چنماهه تنهام هنو ...

مشکلت جی بود باهاش؟سنتی ازدواج کرده بودین؟منم از این تنهایی اینکه  آدم خوب سخت گیر میاد میترسم

ای کاش ازدواج نمیکردم منم. عقدم شوهرم خوبه. بد نیست 

ولی خب  از لحاظ شغلی بهم میخوریم

اون کارمنده من بیکارم سنمم کمه 

همیشه بهش میگم ای کاش نیومدی خواستگاریم می‌رفتی با یکی که کارمنده منم ۱۸ سالگی حداقل ازدواج میکردم 

دعا کنید  فرهنگیان  قبول بشم❤️

ازدواجی که قرار باشه به طلاق ختم بشه، دیر یا زود میشه. اینطور نیست که اگه شما توی دوران عقد رفت و آمد نمیکردید، جدا نمیشدید. چرا میشدید ولی یک کم دیر تر

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه