2777
2789
قربونت برم.اره به خاطر دخترم دیگه بداخلاقی نمیکردم کم کم فهميدم کهچقدر درحق شوهرم بد کردم

خدا نکنه عزیزم خوب شد که فهمیدی و تغییر دادی خودت حالا جبران کنم عزیزم 

آره خوشگلم.پس چی؟😐😍😍😌همه میگن.شما هم بگو😛لایکم نکن.جنس مخالف بیاد پا شکسته باید بره حواستا جمع کن.متاهلم🤨😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی هیچیا

نمیدونم مغزمو خر گاز زده بود که قبول کردم 

وای خدا 

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

اکثرا هم ک شوهرا هیچ جز اخلاق نداشتن حالا بعضیا اونم نداشتن 😐خانوما راستشو بگید هدفتون از ازدواج چی ...

نامزد منم هیچی از نظر مالی نداشت تازه وام گرفت اومد خاستکاری اما خب اخلاقش مهربونه با ادبه سیگاری و اعتیاد ندارع باهم تفاهم داریم عاشق همیم اما همچنان از اوضاع مالی در مضیقه ایم و این روزا آزار دهنده هست  این اوضاع خراب مالی 

هیجی خدا شاهده لباسای تنش فقط انگار رو دست ننه بابام مونده بودم۱۶ سالم بود پول نداشت عروسی بگیره یک سال و ۴ماه عقد موندم تا پول جور کنه 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

اکثرا هم ک شوهرا هیچ جز اخلاق نداشتن حالا بعضیا اونم نداشتن 😐خانوما راستشو بگید هدفتون از ازدواج چی ...

من هدفم از ازدواج حرفای مفت اطرافیان بود خواهرم دخترشو ۱۵ سالگی داد رفت من ۱۶ سالم بود فکر میکردن ترشیدم 😒😒😒

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

من هدفم از ازدواج حرفای مفت اطرافیان بود خواهرم دخترشو ۱۵ سالگی داد رفت من ۱۶ سالم بود فکر میکردن تر ...

وات د فاااک 

من 20 سالمه یکی بگه شوهر با ملاقه میزنم تو سرش 

صدای دبه خیارشور بده اخه 16 ساله چ ترشیده ای