سلام به همه
دوستان من همیشه از صابون داو استفاده میکنم و این عکسی که گذاشتمو داروخونه ها میفروشن و هولوگرام و شماره ای که داره رو پیامک زدم و استعلام کردم که اصالت محصول رو تایید کردن.

چون کرم داره وباعث خشکی پوست نمیشه و عالیه هر کسی هم استفاده کرده با هیچ صابون دیگه ای عوض نمیکنه
ولی وقتی امروز از داروخونه صابون داو شیر خریدم پوستمو خشک کرده بود و با قبلی کلی فرق داشت ولی همین محصول با همین رایحه رو اونی که سایت های معتبری مثل دییجکالا و بامیلو میفروشن که محوریتشون روی اصالت کالاست با اینی که داروخونه میفروشه فرق داره میتونید این عکسو با اونی که ت سایته مقایسه کنین. من زنگ زدم و دیجی کالا هم جواب قانع کننده ای نداشت.
برای همین یه جستجو کردم دیدم که اره این صابون با کیفیت های متفاوت و بسته بندی متفاوت موجوده که سایت ها هم میفرشن...
نوشته روبعضی ها عربی و انگلیسیه رو بعضیا فقط انگلیسیه روی بعضی ها هم زبونی شبیه زبان روسی هست...همه اینایی که گفتم توی هر سایتی میشه دید و علاوه بر این عکسی که گذاشتم و اونی که توی سایت هست دو نمونه دیگه هم دیدم برای این صابونه که با این دوتا جعبه ای که ذکر شد کاملا متفاوته مثلا یه جعبه دیگه هست که یه گوشش آبیه روی بعضیا گوشه n+-1 زده همینطور بعضیا زدن کشور مبدا فرانسه ، بعضیا زدن انگلستان و یا آلمان آدم گیج میشه که چی باید بخره
دوستان اگه کسی هست که مطمعنه داره اورجینال استفاده میکنه و یا از مکانی که خرید داره حتما حتما بگه و معرفی کنه که اصلش کدومه؟
ضمنا من به کارخانه سازنده یعنی شرکت unilever و شرکت dove ایمیل زدم تا ببینم کدومشون اصله که هنوز جواب نیومده