2777
2789
عنوان

صابون داو اصلی یا تقلبی

15090 بازدید | 16 پست

سلام به همه

دوستان من همیشه از صابون داو استفاده میکنم و این عکسی که گذاشتمو داروخونه ها میفروشن و هولوگرام و شماره ای که داره رو پیامک زدم و استعلام کردم که اصالت محصول رو تایید کردن.

چون کرم داره وباعث خشکی پوست نمیشه و عالیه هر کسی هم استفاده کرده با هیچ صابون دیگه ای عوض نمیکنه

ولی وقتی امروز از داروخونه صابون داو شیر خریدم پوستمو خشک کرده بود و با قبلی کلی فرق داشت ولی همین محصول با همین رایحه رو  اونی که سایت های معتبری مثل دییجکالا و بامیلو  میفروشن که محوریتشون روی اصالت کالاست با اینی که داروخونه میفروشه فرق داره میتونید این عکسو با اونی که ت سایته مقایسه کنین. من زنگ زدم و دیجی کالا هم جواب قانع کننده ای نداشت.

برای همین یه جستجو کردم دیدم که اره این صابون با کیفیت های متفاوت و بسته بندی متفاوت موجوده که سایت ها هم میفرشن...

نوشته روبعضی ها عربی و انگلیسیه رو بعضیا فقط انگلیسیه روی بعضی ها هم زبونی شبیه زبان روسی هست...همه اینایی که گفتم توی هر سایتی میشه دید و علاوه بر این عکسی که گذاشتم و اونی که توی سایت هست دو نمونه دیگه هم دیدم برای این صابونه که با این دوتا جعبه ای که ذکر شد کاملا متفاوته مثلا یه جعبه دیگه هست که یه گوشش آبیه روی بعضیا گوشه n+-1 زده همینطور بعضیا زدن کشور مبدا فرانسه ، بعضیا زدن انگلستان و یا آلمان آدم گیج میشه که چی باید بخره 

دوستان اگه کسی هست که مطمعنه داره اورجینال استفاده میکنه و یا از مکانی که خرید داره حتما حتما بگه و معرفی کنه که اصلش کدومه؟

ضمنا من به کارخانه سازنده یعنی شرکت unilever و شرکت dove ایمیل زدم تا ببینم کدومشون اصله که هنوز جواب نیومده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه دقتی داری.افرین

من داو شامپوش را مصرف کردم که اصلا به موهام نساخت.... یعنی ممکنه تقلبی باشه؟؟؟  

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

محصولات زیبایی و آرایشی برندهای معتبر معمولا برای صادرات یک محصول مشخص به مناطق مختلف دنیا از بسته بندی یکسان استفاده نمیکنن. بسته بندی و زبان استفاده شده بر روی بسته ها برای صادرات به اروپا, آمریکا و آسیا و حتی از یک کشور به کشور دیگه فرق می‌کنه. چون تو ایران تقریبا هیچ برندی نمایندگی مستقیم نداره ممکنه همه اون مدلهایی که شما دیدید اصل باشه. بستگی داره اون محصول برای صادرات به کجا بسته بندی شده باشه.

چه دقتی داری.افرین من داو شامپوش را مصرف کردم که اصلا به موهام نساخت.... یعنی ممکنه تقلبی باشه؟؟؟ & ...

ن ممکنه مناسب با موهات انتخاب نکرده باشی ولی تا اونجایی که من میدونم شامپوهاش سری اول خوئد المان میزد و وارد کشور میشد و سری های بعدیو ترکیه زد که دیگه کیفیت نداشت و منم سری اول استفاده کردم دیگه نزدم چون المانیش اگه هم باشه ت ترکیه اسمبل میشه که بازم میتونی کیفیتشو مقایسه کنی من مقایسه کردم یکی نبود . سعی کن از خارج برات بیارن

ن ممکنه مناسب با موهات انتخاب نکرده باشی ولی تا اونجایی که من میدونم شامپوهاش سری اول خوئد المان میز ...

نه شامپو مناسب انتخاب کردم اما فک کنم مال ترکیه بود الان که گفتی یادم اومد

اما صابونش قبلا میزدم خوب بود خدایی

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
محصولات زیبایی و آرایشی برندهای معتبر معمولا برای صادرات یک محصول مشخص به مناطق مختلف دنیا از بسته ب ...

آفرین کاملا درسته دقیقا محصولات نسخه های گلوبال اروپایی و آسیایی دارن ولی آیا روی کیفیت هم تاثیر میزاره؟ فک نمیکنم کیفیتش فرقی کنه ولی توی این قضیبه کیفیت افت کرده و اکثر مصرف کننده ها اینو میگن

آفرین کاملا درسته دقیقا محصولات نسخه های گلوبال اروپایی و آسیایی دارن ولی آیا روی کیفیت هم تاثیر میز ...

کیفیت هم متفاوته خیلی وقتها. محصولی که برای اروپا تولید میشه معمولا خوش کیفیت تر از محصولات مخصوص کشورهای آسیایی و عربی هست. من یه محصول لوریل رو از فرانسه برام آوردن. عین همون محصول رو هم مالزی خریدم.مورد اروپایی بهتر بود.

کیفیت هم متفاوته خیلی وقتها. محصولی که برای اروپا تولید میشه معمولا خوش کیفیت تر از محصولات مخصوص کش ...

درسته دقیقا

خب ایران وقتی محصولی میاد بیشتر اون اروپایی رو واردکننده میاره تا مشتریو جلب میکنه چون بهترین کیفیتو داره بعدش میان محصولات مخصوص اسیارو وارد میکنن 

الانم توی ایران این دوتا موجوده که ما دنبال اون اروپایی هستیم و به اصطلاح به اون اسیایی میگیم تقلبی یا فیک  

خدایی قضاوت کن جنسی که اروپاییش نرم میکنه و کرم داره ولی آسیاییش خشک میکنه شبیه گلنار ایرانی داره حق نداریم بگیم فیک؟

100 گرمی 5000 هزارتومن قیمتش مهم نیست زیاد کیفیتو میخام که این نداره

من یکیش خریدم  فارسی نوشته بود روش ایرانی بود 5 تومن همونی که تی وی تبلیغ میکنن

دلم  اتفاق خوب میخواد 💚 دلم نی نی میخواد 🍼🍼