2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت اگه از فردا شروع کنم میرسم؟

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
هدفم چیه؟آره عزیزم نگران نباش استرس هم نداشته باش

یه رشته خوب 

امروز شروع کردم ولی خب حس اینکه دیره موندم

امروز ۵ ساعت خوندم ولی پیامتو دیدم که حداقل باید ۸ ساعت خوند

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
یه رشته خوب امروز شروع کردم ولی خب حس اینکه دیره موندمامروز ۵ ساعت خوندم ولی پیامتو دیدم که حداقل با ...

ن عزیزم برای همه نباید اینطوری باشه سعی کن کم کم افزایشش بدی انشاالله به همون رشته دلخواهت برسی

برنامتو چطور چیدی؟ امروز چیا خوندی؟

روز ی حداقل دو درس بعد یکی دوماه عمومیارم شروع میکنم

خودت شروع کردی؟چند ساعت؟

ن عزیزم برای همه نباید اینطوری باشه سعی کن کم کم افزایشش بدی انشاالله به همون رشته دلخواهت برسی

خودتون چند ساعت خوندین؟ چند وقته شروع کردین؟